Winkelweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod winkelweegschalen. Diverse modellen weegschalen voor het wegen van producten/voedingsmiddelen en het bepalen van de prijs. Een winkelweegschaal is bestemd voor handelsdoeleinden en moet dus geijkt zijn. Dit type weegschaal is standaard voorzien van een extra display aan de achterzijde, zodat de klant ook kan zien wat het gewicht en de prijs is. De meeste winkelweegschalen zijn optioneel leverbaar met ingebouwde accu en bon-printer. Bekijk ook onze serie PC-scale weegschalen van Soehnle, deze luxe winkelweegschalen zijn voorzien van de nieuwste PC technologie. Leverbaar in verschillende uitvoeringen met bijv. Windows of Linux besturingssysteem. Wilt u hier meer informatie over? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.

De Soehnle 9360 is bedoeld voor het wegen van producten en het bepalen van de prijs daarvan. Het is een kwalitatief goede weegschaal voor winkels en markten. Voorzien van een 20 mm LCD scherm met dubbele aflezing. Wordt standaard geleverd met een ingebouwde accu (70 uur). Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Professionele weegschaal voor winkels en marktkramen. De Kern RPB werkt eenvoudig en beschikt over drie displays: gewicht, basisprijs en verkoopprijs. Dit model is voorzien van extra display aan de achterzijde van de weegschaal. Optioneel: verhoogd statief en ingebouwde accu. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.