Winkelweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod winkelweegschalen. Diverse weegschalen voor het wegen van producten en het bepalen van de prijs. Optioneel leverbaar met ingebouwde accu en etikettenprinter. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soehnle 9360 serie

De Soehnle 9360 is bedoeld voor het wegen van producten en het bepalen van de prijs daarvan. Het is een kwalitatief goede weegschaal voor winkels en markten. Voorzien van een 20 mm LCD scherm met dubbele aflezing. Wordt standaard geleverd met een ingebouwde accu (70 uur). Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Kern-RPB

Kern RPB serie

Professionele weegschaal voor winkels en marktkramen. De Kern RPB werkt eenvoudig en beschikt over drie displays: gewicht, basisprijs en verkoopprijs. Dit model is voorzien van extra display aan de achterzijde van de weegschaal. Optioneel: verhoogd statief en ingebouwde accu. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Kern-RFE-winkelweegschaal

Kern RFE serie

Compacte portieweegschaal met 2 XXL displays. De weegschaal bepaalt het gewicht, de prijs en de  TARRA-waarde in één oogopslag. Het is een ideale saladeweegschaal, snoepweegschaal of zero-waste-weegschaal. Optioneel leverbaar met ingebouwde accu en etikettenprinter. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.