Weegschalen voor ziekenhuizen en verzorgingstehuizen

Professionele weegschalen voor verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Wij bieden een compleet aanbod medische weegschalen van betrouwbare kwaliteit. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen leveren wij hoogwaardige rolstoelweegschalen; van complete stoelen met ingebouwd weegsysteem tot robuuste vloerweegschalen waar u de rolstoel eenvoudig op kunt rijden. Deze worden bijvoorbeeld veelgebruikt op de dialyse afdeling in het ziekenhuis. Andere interessante modellen in de medische wereld zijn de compacte maar zeer nauwkeurige personenweegschalen van Soehnle en Kern. Onderstaande weegschalen zijn goedgekeurd voor medische toepassingen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Soehne 7702 is een licht-lopende, opvouwbare rolstoel-weegschaal. Ook de voetsteunen zijn draaibaar /inklapbaar en de armleuningen zijn afneembaar. De rolstoel-weegschaal heeft een robuuste constructie en is eenvoudig in gebruik. Max weegvermogen: 200 kg.

Deze basic rolstoel-weegschaal van Soehnle is eenvoudig in gebruik. Het is een gespecialiseerde weegschaal voor de gewichtscontrole van mensen met een sta- en loopbeperking. Voorzien van hand- en voetsteunen. De Soehnle 7802 is voordelig in z’n klasse.

Stoelweegschaal Kern MCD is het ideale meetinstrument bij de verzorging van ouderen en voor paramedische toepassingen. Voorzien van BMI-functie voor het bepalen van gezond gewicht. Dit model is niet ijkwaardig. Max weegvermogen: 300 kg.

Stoelweegschaal Kern MCC is een ergonomische stoelweegschaal. Met ijkgoedkeuring voor gebruik in de medische diagnostiek. De weegstoel heeft een stevig stalen frame en omklapbare voetsteunen en leuningen. Max weegvermogen: 250 kg.

IJkwaardige platform weegschaal voor rolstoelen en adipositas patiënten. Deze praktische weegschaal is verrijdbaar en licht in gewicht. Max weegvermogen: 300 kg. Deze weegschaal is gemakkelijk in gebruik en uitgerust met een hold-functie en energiebesparingsmodus.

Compact rolstoel-weegplatform van Kern. Dit model heeft twee geïntegreerde oprijplaten voor gemakkelijk op- en afrijden. Het grote stalen weegplateau is eenvoudig te verplaatsen d.m.v. de wielen en handgrepen. Max. weegvermogen: 300 kg.

Digitale personenweegschaal van Soehnle. De weegschaal staat bekend om z’n hoge kwaliteit en is eenvoudig schoon te maken. Max weegvermogen: 180 kg. Aflezing: per 100 gram. De weegschaal heeft een kunststof weegplatform en is eenvoudig in gebruik.

Prijs: €69

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Prijs: vanaf €300

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De display is gemakkelijk af te stellen.

Prijs: €70

Professionele handkrachtmeter van Kern. Dit model wordt veel gebruikt in revalidatiecentra. Uitstekend geschikt voor het bepalen van de sluitkracht van de hand.  Ook leverbaar in een speciale versie voor kinderen. De handkrachtmeter wordt geleverd met diverse verensets.