Labelprinters voor weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod labelprinters. Druk de weegresultaten direct af op een bon, etiket of label. Met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk: van eenvoudige weeg-printcombinaties tot ingewikkelde maatwerkprojecten. En wist u dat het bij ons ook mogelijk is om het etiket te personaliseren met uw logo/bedrijfsgegevens? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Allround label- en etikettenprinter van Soehnle. Barcode printen mogelijk en eenvoudig aan te sluiten op het weegsysteem. Printsnelheid : 150 mm per seconde. Drukbreedte: 104 tot 112 mm. Grafisch printen mogelijk (zoals logo). Type: thermodirect.

Prijs: €990

Basis bonnenprinter van Soehnle. Druk de resultaten van uw weegschaal direct op een bon af. Eenvoudig in gebruik en voorzien van een low-paper sensor. Printsnelheid : 3,1 regels per seconde. Drukbreedte: max. 76 mm. Type printer: dot matrix printer.

Prijs: €400

Veelzijdige barcode- en etikettenprinter van Soehnle. Deze thermische labelprinter heeft een afdruksnelheid van 178 mm per sec. Grafisch printen mogelijk. ‘Line en Page mode’ voor verschillende print formats. Type printer: thermodirect.

Prijs: €655