Industriële weegschalen

Onderstaand vindt u greep uit onze collectie voor industriële toepassingen: van compacte weegschalen tot specialistische tel-weegcombinaties. Wij leveren bijvoorbeeld ook u-vormige weegschalen en verrijdbare weegbalken. De meeste weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denk daarbij aan verschillende materialen, afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Industriële weegschalen per branche

Hieronder vindt u onze collectie industriële weegschalen van Soehnle en Kern. Robuuste weegplatformen voor lichte tot zware industriële werkzaamheden. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de weegschalen onderverdeeld per branche: weegschalen voor afvalverwerking, distributiecentra en groothandels, metaal en kunststof.

Overzicht van alle industriële weegschalen

Onderstaand vindt u een overzicht van onze complete collectie weegschalen voor industriële werkzaamheden. Het is een combinatie van robuuste vloerweegschalen, palletwegers, telweegschalen en degelijke tafelweegschalen. De meeste modellen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen bijvoorbeeld met diverse weegvermogens of met extra groot weegplatform. Meer informatie hierover vindt u bij de productinformatie. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Satex-platformweegschaal

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. Deze betrouwbare weegschaal is o.a. geschikt voor het wegen van pakketten, losse onderdelen en andere goederen. Voorzien van een weegplatform van 35 x 46 cm en display op verhoogd statief van 40 cm (optioneel: 60 cm). Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Satex-platformweegschaal

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 SA XL serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is  standaard uitgevoerd met verhoogd statief van 60 cm en leverbaar in diverse uitvoeringen van 30 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse (XL) formaten.

Platformweegschaal van Satex met uitwendig volledig RVS uitvoering. Dit model staat bekend om z’n zeer snelle aflezing. Aflezing vanaf 0,1 gram nauwkeurig. De Satex SA235 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max weegvermogen van 15 kg.

Afmetingen weegplatform: 31 x 27,5 x 3, 5 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Afmetingen weegplatform: 52 x 40 x 7 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Soehnle 9955-serie

Extra vlakke weegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige éénknops bediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

SL-S-industriele-weegschaal-vloerplatform

Deze robuuste opritweegschaal is stof- en spuitwaterdicht (IP65/67). Door z’n extreem lage oprij-hoogte van 5 cm  is dit model zeer geschikt voor bedrijven waar met elektrische steekwagens of handpompwagens gewerkt wordt. De SL-S opritweegschaal wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

LT-industriele-weegschaal-vloerplatform

Extreem robuuste vloerweegschaal voor industriële werkzaamheden. Zeer geschikt voor het wegen van staalrollen, geperste balen en grootverpakkingen plastic. Dit model staat bekend om z’n zware kwaliteit. Leverbaar in diverse uitvoeringen en het vloerplatform wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

LE-serie

Betrouwbare vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Ondanks de robuuste vormgeving beschikt deze weegschaal over een zeer hoge meetnauwkeurigheid. Leverbaar in diverse uitvoeringen en wordt geleverd met Soehnle indicator 3010.

LM-serie

Degelijke vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Dit is een echte all-rounder en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het wegen van pallets, big bags etc. Wordt geleverd met Soehnle indicator 3010. Dit model staat bekend om z’n scherpe prijs.

Industriële weegbrug van Kern. De vloerweegschaal is robuust uitgevoerd met vier stalen loadcellen en gemakkelijk waterpas te stellen. Optioneel: oprijplaat. De Kern BIC is in diverse uitvoeringen leverbaar met een max weegvermogen van 3000 | 6000 kg (dual range).

Palletweegschaal-kern-vhb

Pallet weegsysteem VHB van Kern. Industriële weegschaal voor het wegen van pallets. Uitgerust met pre-tare functie; handig bij de controle van vulhoeveelheden. De Kern VHB palletweegschaal is volledig stof- en spatwaterdicht (IP65/67). Max weegvermogen: 2000 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE serie is al jaren één van onze bestsellers voor pakketten, magazijn- en licht industriële werkzaamheden. De weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 60 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE heeft een hogere nauwkeurigheid dan de Kern DE-D. Daarom wordt deze weegschaal veel gebruikt voor samples, proeven en in laboratoria. De weegeenheid is vrij programmeerbaar. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 120 kg.

Weegschaal-met-statief-Kern-SFB

Kern SFB-H-serie

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Soehnle-7130

IJkwaardige platform weegschaal voor dagelijks gebruik in magazijn- of productiewerkzaamheden. Veel gebruikt in de food-industrie. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse maten en weegvermogens.

Kern-weegschaal-SFB

Kern SFB-serie

Waterdichte platformweegschaal voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating. De Kern SFB is stof- en spatwaterdicht (IP65). Dit model is ook leverbaar met statief, zie model SFB-H.

Kern-SXS-weegschaal-1

Kern SXS-serie

Zeer nauwkeurig RVS weegplatform voor industriële werkzaamheden. De weegschaal is voorzien van een extra grote display. Dit degelijke weegplatform is leverbaar in diverse afmetingen/weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie/tarieven.

Kern EOB-serie

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Kern IOC weegplatform

Nieuw model: de allround plateauweegschaal IOC van Kern. Dit model is eenvoudig te koppelen aan computers, tablets en printers. Weegt zeer nauwkeurig en de weegschaal is ijkwaardig. De Kern IOC is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max. weegvermogen van 600 kilo.

Kern EOC serie

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Kern WTB serie

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model 26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

Soehnle 7391-serie

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting. Deze weegschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen tot 60 kilo.  Inclusief indicator 3010.

Soehnle 9115-serie

De Soehnle 9115 wordt veel in vochtige bedrijfsruimtes gebruikt voor het snel controleren van goederen. Het is dan ook vooral in de food-sector een gewilde weegschaal. Dit model staat bekend om z’n hoge nauwkeurigheid en zeer snel werkende gewichtsaflezing.

Soehnle 9221-serie

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten.

Soehnle 9241-serie

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Max weegvermogen: 30 kg.

Kern IFS-serie

Serie telweegschalen van Kern voor het ruigere werk voorzien van ‘losse’ indicator met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern-CFS

Kern CFS-serie

Serie telweegschalen van Kern met hoge nauwkeurigheid, tweede weegplatformaansluiting en drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern IFB-serie

Serie ijkwaardige, professionele weegplatformen van Kern met zeer grote displaycijfers, roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Kern SFE-serie

Serie waterdichte, ijkwaardige professionele weegplatformen van Kern met roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Kern CPB-serie

Serie telweegschalen van Kern met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern CCS-serie

Serie telweegcombinaties van Kern (CFS en tweede, groter weegplatform).

Serie kunststof unsters van Kern inclusief vernikkelde haken.

Robuuste industriële kraanunster van Kern. Professionele hangweegschaal voor productie, kwaliteitscontroles, logistiek etc. Door de stabiele constructie en de robuuste uitvoering is dit model zeer geschikt voor industriële toepassingen. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 10.000 kg.

Weegsysteem voor silo’s. De silo weegset wordt gebruikt bij het laden, lossen en uitdoseren van silo’s. Belangrijk voor optimale proces- en niveau bewaking (vol/leeg). Het weegsysteem kan onder de poten of in de silo-installatie gemonteerd worden, zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde mounting kit.