Logistieke weegoplossingen

Onderstaand vindt u een greep uit onze collectie weegschalen voor de logistieke sector; van compacte tafelweegschalen tot robuuste vloerplatformen. Een goede telweegschaal is onmisbaar voor orderpickers. Hiermee kunnen fouten worden voorkomen en zowel tijd als geld bespaard worden. Voor distributievervoer, stukgoederen en palletwerk zijn diverse weegschalen leverbaar. We hebben bijvoorbeeld ook verrijdbare weegbalken, u-vormige weegschalen en opritweegschalen in onze collectie. De meeste weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denk daarbij aan verschillende materialen, afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Satex-platformweegschaal

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is uitgevoerd met verhoogd statief en leverbaar in diverse uitvoeringen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse formaten.

Satex-platformweegschaal

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 SA XL serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is  standaard uitgevoerd met verhoogd statief van 60 cm en leverbaar in diverse uitvoeringen van 30 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse (XL) formaten.

Kern EOB-serie

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE heeft een hogere nauwkeurigheid dan de Kern DE-D. Daarom wordt deze weegschaal veel gebruikt voor samples, proeven en in laboratoria. De weegeenheid is vrij programmeerbaar. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 120 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE serie is al jaren één van onze bestsellers voor pakketten, magazijn- en licht industriële werkzaamheden. De weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 60 kg.

Soehnle 9055-serie

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Kern EOC serie

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Kern IOC weegplatform

Nieuw model: de allround plateauweegschaal IOC van Kern. Dit model is eenvoudig te koppelen aan computers, tablets en printers. Weegt zeer nauwkeurig en de weegschaal is ijkwaardig. De Kern IOC is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max. weegvermogen van 600 kilo.

Kern DS serie

Industrieweegschaal met laboratoriumprecisie. De Kern DS is bijv. zeer geschikt voor zware monsters die zeer nauwkeurig gewogen moeten worden. Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een weegvermogen van 3 t/m 150 kg. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Soehnle-7130

IJkwaardige platform weegschaal voor dagelijks gebruik in magazijn- of productiewerkzaamheden. Veel gebruikt in de food-industrie. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse maten en weegvermogens.

Kern FCB-serie

Mobiele tafelweegschaal met tweede display aan de achterzijde van de weegschaal. De Kern FCB is een populair model voor productie, magazijn, verzending etc. Deze tafelweegschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen van 30 kilo.

Extra grote pakketweegschaal van Soehnle voor het wegen van middelgrote tot grote pakketten. Door de geringe hoogte van het weegplatform is de weegschaal eenvoudig in te bouwen in een inpaktafel. Dit model staat bekend om z’n snelle aflezing en wordt standaard geleverd met anti-slipmat.

Soehnle 9241 serie

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Max weegvermogen: 30 kg.

Soehnle 9221-serie

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten.

Kern CPB-serie

Serie telweegschalen van Kern met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

LM-serie

Degelijke vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Dit is een echte all-rounder en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het wegen van pallets, big bags etc. Hij is leverbaar in diverse uitvoeringen en wordt geleverd met Soehnle indicator 3010.

SL-S-industriele-weegschaal-vloerplatform

Deze robuuste opritweegschaal is stof- en spuitwaterdicht (IP65/67). Door z’n extreem lage oprij-hoogte van 5 cm  is dit model zeer geschikt voor bedrijven waar met elektrische steekwagens of handpompwagens gewerkt wordt. De SL-S opritweegschaal wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

Kern CCS-serie

Serie telweegcombinaties van Kern (CFS en tweede, groter weegplatform).

Kern-CFS

Kern CFS-serie

Serie telweegschalen van Kern met hoge nauwkeurigheid, tweede weegplatformaansluiting en drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern IFS-serie

Serie telweegschalen van Kern voor het ruigere werk voorzien van ‘losse’ indicator met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern IFB-serie

Serie ijkwaardige, professionele weegplatformen van Kern met zeer grote displaycijfers, roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Kern SFE-serie

Serie waterdichte, ijkwaardige professionele weegplatformen van Kern met roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Soehnle 7391-serie

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting. Deze weegschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen tot 60 kilo. Inclusief indicator 3010.