Logistiek 2018-06-02T16:32:30+00:00

Logistieke weegoplossingen

Bijgaand ziet u greep uit onze producten voor logistieke toepassingen: van aluminium en gecoat stalen platformweegschalen, opritweegschalen, U-vormige weegschalen en tel-weegcombinaties tot verrijdbare weegbalken, compacte weegschalen en unsters.

Soehnle 9xxx-serie

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Soehnle 9520-serie

Basic weegplatform van Soehnle met gepoedercoat stalen onderbouw en RVS weegvlak. Dit model is voorzien van een afzonderlijke display met snelle en zeer nauwkeurige aflezing. De 9520 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 32 kg.

Soehnle 73xx-serie

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting. Deze weegschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen tot 60 kilo. Inclusief indicator 3010.

Soehnle 9955-serie

Extra vlakke weegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige éénknops bediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Inclusief indicator 3700.

Soehnle 92xx-serie

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten.

Satex SA-235-serie

Platformweegschaal van Satex met uitwendig volledig RVS uitvoering. Dit model staat bekend om z’n zeer snelle aflezing. Aflezing vanaf 0,1 gram nauwkeurig. De Satex SA235 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max weegvermogen van 15 kg.

LM-serie

Serie platformweegschalen in verschillende uitvoeringen, waaronder gelakt staat. Inclusief indicator 3010.

SL-S-serie

Serie opritweegschalen met aparte opritten in gelakt stalen of geheel roestvast stalen uitvoering. Inclusief indicator 3010.

L-serie

Serie robuuste weegschaal met één centrale krachtopnemer. Inclusief indicator 3010.

Kern EOE-serie

Serie eenvoudige platformweegschalen van Kern in geheel gelakte afwerking. Kalibratie door gebruiker mogelijk.

Kern EOB-serie

Serie eenvoudige platformweegschalen van Kern met rvs bovenplaat en gelakt stalen onderframe. Kalibratie door gebruiker mogelijk.

Kern DE-serie

Serie zwaar uitgevoerde industrieweegschalen van Kern met rvs weegplateau en gelakt stalen onderframe. Kalibratie door gebruiker mogelijk.

Kern IFB-serie

Serie ijkwaardige, professionele weegplatformen van Kern met zeer grote displaycijfers, roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Kern SFE-serie

Serie waterdichte, ijkwaardige professionele weegplatformen van Kern met roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.

Kern SFB-H-serie

Serie waterdichte, ijkwaardige professionele weegplatformen van Kern met roestvast stalen weegvlak, gelakt stalen onderbouw.

Kern SFB-serie

Serie waterdichte platformweegschalen van Kern met zeer grote displaycijfers en roestvast stalen weegvlak, onderbouw en krachtopnemer.

Kern FKB-serie

Serie tafelweegschalen van Kern met groot weegvlak en hoge weegnauwkeurigheid.

Kern FCB-serie

Serie tafelweegschalen van Kern met groot weegvlak en hoge weegnauwkeurigheid.

Kern GAB-serie

Serie tafelweegschalen van Kern met hoge weegnauwkeurigheid en checkweegfunctie met instelbare grenswaarden.

Kern CPB-serie

Serie telweegschalen van Kern met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern CFS-serie

Serie telweegschalen van Kern met hoge nauwkeurigheid, tweede weegplatformaansluiting en drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern IFS-serie

Serie telweegschalen van Kern voor het ruigere werk voorzien van ‘losse’ indicator met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern CCS-serie

Serie telweegcombinaties van Kern (CFS en tweede, groter weegplatform).

Kern ECE-serie

Serie eenvoudige tafelweegschalen van Kern met laag, kunststof weegvlak (rvs optinoneel).

PL-serie

Serie U-vormige, rijdbare weegschalen. Inclusief indicator 3010.

WB-serie

Serie sets van twee weegbalken, rijdbaar met wielen in de voorpunten en handgreep achter. Inclusief indicator 3010.