Precisiebalans

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod precisie- en analytische balansen. Dit type weegschaal heeft een extreem hoge nauwkeurigheid en wordt daarom niet alleen in laboratoria gebruikt maar precisiebalansen zijn ook populair als goudweegschaal en medicijnenweegschaal. Neem gerust een kijkje in onze collectie precisieweegschalen van Kern en Soehnle.  Mocht u nog vragen hebben, horen wij het uiteraard graag. Wij helpen u graag verder.

Analytische balans

De Kern ABS-N is de bestseller onder de analyseweegschalen. De laboratoriumweegschaal heeft een hoogwaardig single-cell weegsysteem en is ook in ijkwaardige uitvoering leverbaar. Justering met extern gewicht. Max weegvermogen 320 kg.

Premium analyseweegschaal Kern ABP. Nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. Ook leverbaar als ijkwaardige weegschaal. Deze analytische weegschaal is ook leverbaar in dual-range uitvoering.

Analytische weegschaal van Kern. De Kern ADJ is uitgerust met intern justeergewicht. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 210 g. De analyseweegschaal is voorzien van glazen windbescherming.

Premium analyseweegschaal Kern ABT. De weegschaal valt onder de nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. De analytische balans is voorzien van intern justeergewicht. IJkwaardig: optioneel.

Precisie balans

Kern-Precisiebalans

Multifunctionele laboratoriumweegschaal met single-cell weegsysteem en ijkgoedkeuring. Interne automatische afstelvoorziening bij temperatuursveranderingen en tijd-gestuurd volgens vooraf ingestelde intervallen, waarborgt grote nauwkeurigheid en maakt standplaats-onafhankelijk

Precisieweegschaal van Kern. De Kern PLS is dezelfde weegschaal als de Kern PLJ maar dan zonder intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

De Kern PFB serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. Deze compacte precisie weegschaal weegt zeer nauwkeurig met een max weegvermogen van 6000 gram.

De Kern PFB-2017 serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. De PFB-2017 serie is ijkwaardig. Maximaal weegvermogen: 6000 gram.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern inclusief windkap met afneembaar deksel.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern met (uitschakelbare) auto off-functie.

Klassieke precisiebalans van Kern met het ‘snelle stemvork weegsysteem’ en interne justering.

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLJ is dezelfde weegschaal als de Kern PLS maar dan met intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Accessoires

Koffer-kern-weegschaal

Koffer voor Kern precisiebalans

Bescherm- en transportkoffer voor Kern precisieweegschaal. Deze kunststof koffer is geschikt voor Kern weegschaal: PLS, PFB, PBJ, PLJ, EMS, EMB. Let op: alleen geschikt voor precisieweegschalen zonder windschermen. Afmetingen koffer: 40 x 30 x 22,3 cm.