Weegschalen voor glastuinbouw

Professionele weegschalen voor glastuinbouw. Bekijk hieronder onze weegschalen voor diverse gewassen; van snijbloemen tot glasgroente en zachtfruit onder glas. Een goede weegschaal zorgt voor meer controle tijdens het inschuren en zorgt ervoor dat u precies weet wat eruit gaat tijdens het uitschuren. Bent u tomatenkweker en op zoek naar een betrouwbare weegschaal voor uw oogsten? Kijk dan eens naar de statiefweegschaal Satex SA 250. Deze weegschaal staat bekend om z’n degelijke uitvoering en is eenvoudig in gebruik. Geen statief nodig? Dan is de Kern WTB wellicht een goed alternatief voor snelle wegingen. Wij bieden een compleet aanbod professionele weegschalen voor het wegen van groente, fruit en bloemen. Bijna alle weegschalen kunnen met labelprinter geleverd worden (optioneel) of aan uw computersoftware gekoppeld worden; met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk. Zo kunt u het resultaat van de weging direct in het systeem verwerken of op een bonnetje/etiket afdrukken. En wist u dat het bij ons ook mogelijk is om de bon/etiket te personaliseren met uw logo/bedrijfsgegevens? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model:  26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

Degelijke platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Waterdichte platformweegschaal voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating. De Kern SFB is stof- en spatwaterdicht (IP65). Dit model is ook leverbaar met statief, zie model SFB-H.

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is uitgevoerd met verhoogd statief en leverbaar in diverse uitvoeringen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse formaten.

De PL serie staat bekend om z’n zware kwaliteit. Dit u-vormige model is zeer geschikt voor het wegen van pallets en bij gebruik van pompwagens. Een groot voordeel is dat hij makkelijk verrijdbaar is en rechtop gezet kan worden. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.