Weegschalen voor horeca

Professionele keukenweegschalen voor de horeca. Voorkom voedselverspilling en creëer eenvoudig de juiste smaak door de voedingsmiddelen af te wegen. Onze collectie RVS keukenweegschalen zijn goedgekeurd voor professioneel gebruik in cafés, restaurants en kleinere keukens. De precisieweegschalen zijn eenvoudig te reinigen en voldoen aan de hoge hygiëne standaard van de Nederlandse horeca. De weegschalen kunnen met labelprinter geleverd worden (optioneel); met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk. Zo kunt u het gewicht direct in het systeem verwerken of op een bonnetje afdrukken. En wist u dat het bij ons ook mogelijk is om de bon/etiket te personaliseren met uw logo/bedrijfsgegevens? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De compacte weegschaal van Soehnle wordt veel gebruikt in de horeca. Het RVS weegplatform is eenvoudig te reinigen. Dankzij de interne accu is de weegschaal gemakkelijk te verplaatsen. Diverse modellen tot max weegvermogen 45 kg.

De Soehnle 9115 wordt veel in vochtige bedrijfsruimtes gebruikt voor het snel controleren van goederen. Het is dan ook vooral in de food-sector een gewilde weegschaal. Dit model staat bekend om z’n hoge nauwkeurigheid.

Professionele voedselweegschaal 7135 van Soehnle. De weegschaal wordt gebruikt voor het berekenen van het gewicht, portionering en prijs in bijv. snoepwinkels, restaurants en bedrijfskantines. Voorzien van tweede display met muurbeugel.

All-round platform weegschaal voor dagelijks gebruik. De 9120-serie staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt in diverse branches gebruikt; van lichte industriële werkzaamheden tot de horeca. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen: 30 kg.

Precisieweegschaal Soehnle 9203 heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is eenvoudig in gebruik. De compacte weegschaal heeft een weegplateau van 15 x 12 cm en is eenvoudig te verplaatsen. Max weegvermogen: 5 kg.