Indicatoren voor weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod weegindicatoren. Creëer een weegsysteem op maat door de best-passende indicator met het gewenste weegplatform te combineren. Of misschien heeft u nog een goed weegplatform staan en zoekt u daar alleen een nieuwe indicator bij. Twijfelt u welke indicator het beste bij uw weegschaal past? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk advies.

Satex-weegschaal

Basis weegindicator van de vertrouwde Satex-kwaliteit. Deze terminal heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een goede weegschaal indicator voor diverse toepassingen zoals de verwerking van inkomende en uitgaande goederen, productie en opslag. Bescherming: IP 42.

Prijs: €250

Basis weegindicator van Soehnle met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Functies: wegen, tarreren, optellen, controleren. Eenvoudig in gebruik met éénknops-bediening. Weegbereik: 2 tot 3000 kg. Bescherming: IP 40 (optioneel: IP 67). Wordt geleverd met muurbeugel.

Prijs: €165

Kern-indicator

RVS indicator van Kern. Justeerprogramma CAL voor precisieafstelling. De display is voorzien van statief-beugel en gaten om hem aan de muur te vestigen (wandhouder inclusief) maar dit model is ook geschikt voor gebruik op tafel. Bescherming: IP68.

Prijs: €470