Dierenweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod dierenweegschalen. Deze professionele weegplateaus worden veel gebruikt in dierenklinieken en dierenspeciaalzaken. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dierenweegschaal-onderzoekstafel

Dieren onderzoekstafel met geïntegreerde weegschaal. Met een maximaal weegvermogen van 150 kg is deze weegschaal populair onder dierenpraktijken. De weegtafel is elektrisch in hoogte verstelbaar. Betrouwbare kwaliteit van Soehnle. Max weegvermogen van 150 kg.

Weegschaal-grote-dieren

De Soehnle 6958 is een weegschaal voor grote dieren (max weegvermogen 1500 kg). De dierenweegschaal wordt veel gebruikt in de agrarische sector en dierenklinieken. Het grote weegplatform is voorzien van geïntegreerde oprijplaten.

Soehnle-dierenweegschaal

De Soehnle 7858 is geschikt voor kleine tot middelgrote dieren. Deze dierenweegschaal wordt veel gebruikt in dierenklinieken en dierenspeciaalzaken. Het extra platte weegplatform is gemaakt van stainless steel met een losse anti-slip mat.  Max weegvermogen: 200 kg.

dierenweegschaal

Professionele dierenweegschaal van Kern. De Kern EOS is voorzien van een extra groot RVS weegvlak met afneembare rubbermat. De weegschaal is voorzien van bewegingsprogramma en wordt veel gebruikt in dierenklinieken. Max weegvermogen: 300 kg.

Dierenweegschaal-Soehnle-8320

Opvouwbare dierenweegschaal voor kleine dieren tot 15 kg. De weegschaal heeft weinig ruimte nodig en is gemakkelijk te vervoeren. Voorzien van gepatenteerd vouwmechanisme met magnetische vergrendeling. Aflezing: per 10 gram. Max weegvermogen: 15 kg.

Veeweegschaal-grote-dieren

De Satex AT2015 is een weegplatform voor groot vee zoals koeien en varkens. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg. Afmetingen: 200 x 150 cm. Max weegvermogen: diverse uitvoeringen tot 3000 kg. Indicator: Soehnle 3010.