WEEGTECHNIEK HOLLAND GAAT UITBREIDEN

BARNEVELD | Pakketweegschalen, winkel- weegschalen, vloerweegschalen, preci- siebalansen, tafelweegschalen, dieren- weegschalen. Welkom in de wereld van Weegtechniek Holland B.V. De specialist in levering, ijking, kalibratie en reparatie van allerhande weegschalen. Dit familiebedrijf zoekt per direct een servicemonteur en een parttime content medewerker.

Weegtechniek Holland werkt voor de industrie, detailhandel en is een veelgevraagd partner voor de agrarische en medische wereld. Immers, wegen en de betrouwbare precisie is enorm belangrijk voor veel bedrijven en organisaties. Voor ieder ‘weegvraagstuk’ kun je bij Weeg- techniek Holland terecht. Weegtechniek Holland werd opgericht in 1985 en is een door het Nederlands Meetinstituut (NMi) gecertificeerd en erkend bedrijf.

Nadat zij al ruim 30 jaar vanuit Zeewolde een bekende naam hebben opgebouwd in de weegwereld is Weegtechniek Holland ruim twee jaar geleden verhuisd naar Barneveld. Op de Pascalstraat 4 op industrieterrein De Valk hebben zij een royale werkplaats met magazijn, kantoor en showroom.

VACATURE SERVICE MONTEUR
Meeuwis: ,,Om aan de grote vraag te blijven vol- doen zoeken wij per direct een nieuws- gierige en gemotiveerde servicemonteur. Een aanpakker met als hoofdtaken het kalibreren en repareren van (industriële) weegschalen. Dit ga je doen op locatie, maar in onze eigen werkplaats voer je ook werkzaamheden uit. Onze klanten zijn verspreid door heel Nederland, dus je bent veel op pad, dat maakt het een zelfstandige functie. Je hoeft niet per se kennis van weegtechniek te hebben. Daar helpen wij jou mee. Omdat je veel in con- tact staat met onze gewaardeerde klanten is klantgerichtheid en een goede com- municatie-antenne ook belangrijk voor de functie. Je vertegenwoordigt immers ons bedrijf. Als je eenmaal ervaring hebt opgedaan, kun je bij ons doorgroeien tot ijkmeester of bijvoorbeeld richting de afdeling verkoop.”

VACATURE CONTENT MEDEWERKER
Voor op kantoor zoeken wij een veelzijdige content medewerker (parttimefunctie). Dit is een nieuwe functie. Wij hebben een website inclusief webshop. Het is van belang dat deze goed up-to-date blijft en daarnaast willen wij deze gaan uitbreiden. Heb jij hier feeling mee en zie jij het zitten om ons bedrijf online naar een hoger level te tillen? Dan hebben wij jou nodig.”

Maak jij de ‘afweging’ om voor Weegtechniek Holland te gaan werken? Dan ben je welkom om te reageren. Of wil je eerst meer weten over de verrassende wereld van het wegen en kalibreren? Neem gerust contact op met Meeuwis Goede:  bel naar 085-0220468 of mail naar meeuwis@weegtechniek.nI