Personenweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod personenweegschalen. Diverse modellen met RVS, kunststof of glazen weegplatform. Betrouwbare kwaliteit van onze merken Soehnle en Kern. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Digitale personenweegschaal van Soehnle. Eenvoudige maar betrouwbare badkamerweegschaal met LCD-display (cijfers zijn 2,5 cm hoog). Extra vlak design voor een gemakkelijke en veilige opstap. Max weegvermogen: 180 kg. Materiaal: hoogwaardig veiligheidsglas.

Digitale personenweegschaal van Soehnle. Betrouwbaar weegplatform met verlichte LCD-display, voor optimale leesbaarheid van de cijfers. Het hoogwaardig RVS weegoppervlak met anti-vingerafdruk coating is gemakkelijk schoon te houden. Max weegvermogen: 180 kg.

Stijlvolle personenweegschaal van Soehnle. Dankzij het natuurlijke design is de weegschaal een blikvanger in iedere badkamer. Het bamboe weegplatform voelt aangenaam aan de voeten. Met verlichte LCD-display. Max weegvermogen: 180 kg.

Soehnle-Shape-sense-control-100

Lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Control 100 van Soehnle: meet gewicht, vocht- en lichaamsvet. Kwalitatief goede personenweegschaal met een maximaal weegvermogen van 180 kg. De weegschaal is voorzien van persoonsherkenning functie tot max 8 personen.

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De display is gemakkelijk af te stellen.

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.