Laboratorium weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit onze collectie voor gebruik in laboratoria. Wij leveren aan diverse laboratoriums: van medische weegschalen tot precisieweegschalen voor forensisch onderzoek. Ook zijn wij gespecialiseerd in  analytische balansen voor productonderzoek. De meeste laboratoriumweegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denk daarbij aan verschillende materialen, afmetingen en weegvermogens. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Analytische balans

De Kern ABS-N is de bestseller onder de analyseweegschalen. De laboratoriumweegschaal heeft een hoogwaardig single-cell weegsysteem en is ook in ijkwaardige uitvoering leverbaar. Justering met extern gewicht. Max weegvermogen 320 kg.

Premium analyseweegschaal Kern ABP. Nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. Ook leverbaar als ijkwaardige weegschaal. Deze analytische weegschaal is ook leverbaar in dual-range uitvoering.

Analytische weegschaal van Kern. De Kern ADJ is uitgerust met intern justeergewicht. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 210 g. De analyseweegschaal is voorzien van glazen windbescherming.

Premium analyseweegschaal Kern ABT. De weegschaal valt onder de nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. De analytische balans is voorzien van intern justeergewicht. IJkwaardig: optioneel.

Analyseweegschaal van Kern. Justeerprogramma CAL voor precisieafstelling d.m.v. een extern testgewicht. Leverbaar in diverse uitvoeringen met hoge weegbereiken, ook verkrijgbaar met ijkgoedkeuring of als halfmicro-analyseweegschaal.

Precisie balans

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLS is dezelfde weegschaal als de Kern PLJ maar dan zonder intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Kern-precisiebalans-pfb

De Kern PFB serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie. Alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. Deze compacte precisie weegschaal weegt zeer nauwkeurig met een max weegvermogen van 6000 gram.

Kern-Precisiebalans

Multifunctionele laboratoriumweegschaal met single-cell weegsysteem en ijkgoedkeuring. Interne automatische afstelvoorziening bij temperatuursveranderingen en tijd-gestuurd volgens vooraf ingestelde intervallen, waarborgt grote nauwkeurigheid en maakt standplaats-onafhankelijk

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLJ is dezelfde weegschaal als de Kern PLS maar dan met intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern inclusief windkap met afneembaar deksel.

Klassieke precisiebalans van Kern met het ‘snelle stemvork weegsysteem’ en interne justering.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern met (uitschakelbare) auto off-functie.

De 920x weegschalen van Soehnle nemen door hun compacte design weinig ruime in. Dit model is voorzien van digitale aflezing met 20 mm hoge cijfers. Maximaal weegvermogen: 5 kg. Hij werkt zowel op batterij- als op netvoeding.

Accessoires

Koffer-kern-weegschaal

Koffer voor Kern precisiebalans

Bescherm- en transportkoffer voor Kern precisieweegschaal. Deze kunststof koffer is geschikt voor Kern weegschaal: PLS, PFB, PBJ, PLJ, EMS, EMB. Let op: alleen geschikt voor precisieweegschalen zonder windschermen. Afmetingen koffer: 40 x 30 x 22,3 cm.