Laboratorium 2018-11-23T15:29:00+00:00

Laboratorium weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit onze collectie voor gebruik in laboratoria. Zowel compacte weegschalen als specialistische precisiebalansen. De meeste laboratorium weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denk daarbij aan verschillende materialen, afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soehnle 920x-serie

De 920x weegschalen van Soehnle nemen door hun compacte design weinig ruime in. Dit model is voorzien van digitale aflezing met 20 mm hoge cijfers. Maximaal weegvermogen: 5 kg. Hij werkt zowel op batterij- als op netvoeding.

Kern PFB-serie

De Kern PFB serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. Deze compacte precisie weegschaal weegt zeer nauwkeurig met een max weegvermogen van 6000 gram.

Kern PFB-2017 serie

De Kern PFB-2017 serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. De PFB-2017 serie is ijkwaardig. Maximaal weegvermogen: 6000 gram.

Kern PLS-serie

Precisiebalans van Kern met eenvoudige bediening.

Kern PLJ-serie

Precisiebalans van Kern met eenvoudige bediening en automatische interne justering.

Kern EW-serie

Klassieke precisiebalans van Kern met het ‘snelle stemvork weegsysteem’ en interne justering.

Kern EMS-serie

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern inclusief windkap met afneembaar deksel.

Kern EMB-serie

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern met (uitschakelbare) auto off-functie.