Laboratorium weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit onze collectie voor gebruik in laboratoria. Zowel compacte weegschalen als specialistische precisiebalansen. De meeste laboratorium weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denk daarbij aan verschillende materialen, afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Precisiebalans-weegschalen
Analyseweegschaal-kern-ABS

De Kern ABS-N is de bestseller onder de analyseweegschalen. De laboratoriumweegschaal heeft een hoogwaardig single-cell weegsysteem en is ook in ijkwaardige uitvoering leverbaar. Justering met extern gewicht. Max weegvermogen 320 kg.

Analyseweegschaal-kern-ABP

Premium analyseweegschaal Kern ABP. Nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. Ook leverbaar als ijkwaardige weegschaal. Deze analytische weegschaal is ook leverbaar in dual-range uitvoering.

Analyseweegschaal-kern

Analytische weegschaal van Kern. De Kern ADJ is uitgerust met intern justeergewicht. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 210 g. De analyseweegschaal is voorzien van glazen windbescherming.

Kern PFB-serie

De Kern PFB serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. Deze compacte precisie weegschaal weegt zeer nauwkeurig met een max weegvermogen van 6000 gram.

Kern-precisiebalans-PLS

Kern PLS-serie

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLS is dezelfde weegschaal als de Kern PLJ maar dan zonder intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Kern-precisiebalans-PLS

Kern PLJ-serie

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLJ is dezelfde weegschaal als de Kern PLS maar dan met intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Weegschaal-kern-pfb

Kern PFB-2017 serie

De Kern PFB-2017 serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. De PFB-2017 serie is ijkwaardig. Maximaal weegvermogen: 6000 gram.

Soehnle 920x-serie

De 920x weegschalen van Soehnle nemen door hun compacte design weinig ruime in. Dit model is voorzien van digitale aflezing met 20 mm hoge cijfers. Maximaal weegvermogen: 5 kg. Hij werkt zowel op batterij- als op netvoeding.

Kern EW-serie

Klassieke precisiebalans van Kern met het ‘snelle stemvork weegsysteem’ en interne justering.

Kern EMS-serie

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern inclusief windkap met afneembaar deksel.

Kern EMB-serie

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern met (uitschakelbare) auto off-functie.