Winkelweegschalen PC-scale

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod winkelweegschalen. Deze weegschalen zijn ontworpen voor o.a. supermarkten, slagerijen, bakkerijen en groentekramen. De PC-scale serie van Soehnle is voorzien van de nieuwste PC technologie. Leverbaar in verschillende uitvoeringen met bijv. Windows of Linux besturingssysteem.  Bent u op zoek naar een ander type winkelweegschaal? Bekijk hier onze collectie winkelweegschalen van Kern en Soehnle.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Winkelweegschaal met nieuwste PC-technologie. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde bonprinter.

Winkelweegschaal met nieuwste PC-technologie. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde labelprinter.

Winkelweegschaal met nieuwste PC-technologie. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde bon- en labelprinter.

Winkelweegschaal met Windows besturingssysteem. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde bonprinter.

Winkelweegschaal met Windows besturingssysteem. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde labelprinter.

Winkelweegschaal met Windows besturingssysteem. De weegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen, bakkerijen, groente- en fruitkramen en supermarkten. Extra 9-inch VGA-scherm aan de kant van de koper. Toonbank weegschaal met meerdere barcodeformaten en ingebouwde bon- en labelprinter.