Plateauweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod tafelweegschalen. De weegschalen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Magazijn-weegschaal-Satex

Industriële weegschaal voor het wegen van voedsel, pakketten, losse onderdelen en andere goederen. Het weegplatform is voorzien van een losse display met LED-verlichting, welke aan de wand geschroefd kan worden. Afmetingen weegplatform: 35 x 46 cm. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Magazijn-weegschaal-Satex

De Satex platformweegschaal is ook leverbaar met extra groot weegplatform. Deze industriële weegschaal is zeer geschikt voor het wegen van voedsel, grote pakketten, losse onderdelen en andere goederen. Het weegplatform is voorzien van een mibiele display met LED-verlichting. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Allround weegschaal van Soehnle. De tafelweegschaal wordt gebruikt om te wegen, tellen, tarreren en controleren. De weegschaal voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor handelsdoeleinden. Max weegvermogen 60 kg. Afmetingen weegplatform: 40 x 30 cm. Ook leverbaar in grotere uitvoeringen.

Afmetingen weegplatform: 31 x 27,5 x 3, 5 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Afmetingen weegplatform: 52 x 40 x 7 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Extra vlakke statiefweegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige één-knopsbediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Inclusief indicator 3700.

Soehnle-7130

IJkwaardige platform weegschaal voor dagelijks gebruik in magazijn- of productiewerkzaamheden. Veel gebruikt in de food-industrie. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse maten en weegvermogens.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE serie is al jaren één van onze bestsellers voor pakketten, magazijn- en licht industriële werkzaamheden. De weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 60 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE heeft een hogere nauwkeurigheid dan de Kern DE-D. Daarom wordt deze weegschaal veel gebruikt voor samples, proeven en in laboratoria. De weegeenheid is vrij programmeerbaar. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 120 kg.

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Plateauweegschaal van Kern voor ruwe industriële toepassingen. Eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen weegschaal en pc/printer dankzij interfaces zoals RS-232, RS-485 en Bluetooth (optioneel). Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 300 kg.

Allround plateauweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Optioneel met statief en tarraschaal voor groente en fruit.

Industrieweegschaal met laboratoriumprecisie. De Kern DS is zeer geschikt voor zware monsters die zeer nauwkeurig gewogen moeten worden. Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een weegvermogen tot 150 kg. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Robuust weegplatform met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting op de hoeken. Snelle en zeer nauwkeurige aflezing. Indicator: Soehnle. Deze weegschaal is IP65 stof- en spuitwaterdicht. Max weegvermogen: 60 kg.

Nieuw model: de allround plateauweegschaal IOC van Kern. Dit model is eenvoudig te koppelen aan computers, tablets en printers. Weegt zeer nauwkeurig en de weegschaal is ijkwaardig. De Kern IOC is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max. weegvermogen van 600 kilo.

Serie ijkwaardige, professionele weegplatformen van Kern met zeer grote displaycijfers, roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.