Plateauweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod tafelweegschalen. De weegschalen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Basic weegplatform van Soehnle met gepoedercoat stalen onderbouw en RVS weegvlak. Dit model is voorzien van een afzonderlijke display met snelle en zeer nauwkeurige aflezing. De 9520 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 32 kg.

Robuust weegplatform met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting op de hoeken. Snelle en zeer nauwkeurige aflezing. Indicator: Soehnle. Deze weegschaal is IP65 stof- en spuitwaterdicht. Max weegvermogen: 60 kg.

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal met één centrale krachtopnemer. Daardoor is dit model goed beveiligd tegen overbelasting. Deze weegschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen tot 60 kilo. Inclusief indicator 3010.

Degelijke platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Nieuw model: de allround plateauweegschaal IOC van Kern. Dit model is eenvoudig te koppelen aan computers, tablets en printers. Weegt zeer nauwkeurig en de weegschaal is ijkwaardig. De Kern IOC is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max. weegvermogen van 600 kilo.

Plateauweegschaal van Kern voor ruwe industriële toepassingen. Eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen weegschaal en pc/printer dankzij interfaces zoals RS-232, RS-485 en Bluetooth (optioneel). Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 300 kg.

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Industrieweegschaal met laboratoriumprecisie. De Kern DS is zeer geschikt voor zware monsters die zeer nauwkeurig gewogen moeten worden. Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een weegvermogen tot 150 kg. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Allround plateauweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Optioneel met statief en tarraschaal voor groente en fruit.

Serie ijkwaardige, professionele weegplatformen van Kern met zeer grote displaycijfers, roestvast stalen weegvlak en gelakt stalen onderbouw.