Weegschalen voor ijzerwaren

Professionele weegschalen voor ijzerwaren. Bereken het aantal en gewicht van kleine onderdelen zoals schroeven, moertjes en boutjes in de bouwmarkt of doe-het-zelf winkel automatisch door ze te tellen/wegen met een professionele tel-weegschaal zoals de Soehnle 9221. De weegschaal is voorzien van drie displays; gewicht, artikel gewicht en het aantal stuks. Ook kun je maar liefst 1000 artikelen in het geheugen opslaan met vijf snelkeuze opties. Deze weegschaal wordt veel gebruikt in de detailhandel, maar wordt ook vaak ingezet bij magazijn werkzaamheden en voorraad beheer. Bijna al onze weegschalen kunnen met labelprinter geleverd worden (optioneel); met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk. Zo kunt u het resultaat direct in het systeem verwerken of op een bonnetje afdrukken. En wist u dat het bij ons ook mogelijk is om de bon/etiket te personaliseren met uw logo/bedrijfsgegevens? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten. Maximaal weegvermogen: diverse uitvoeringen van 6 tot 45 kg.

Degelijke platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is uitgevoerd met verhoogd statief en leverbaar in diverse uitvoeringen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse formaten.