Weegschalen voor dierenartsen

Professionele weegschalen voor diergeneeskunde. Wij bieden een compleet aanbod dierenweegschalen van betrouwbare kwaliteit. Bent u op zoek naar een dierenweegschaal voor huisdieren zoals honden en katten? Kijk dan eens naar de Kern EOS of de Soenle 6858. Als u veel onderweg bent, is de opvouwbare Soehnle weegschaal voor kleine dieren wellicht interessanter. In professionele dierenklinieken worden de onderzoekstafels van Soehnle veelgebruikt. Dit is een dierentafel met geïntegreerde weegschaal met weegvermogen tot 150 kg. Het voordeel van de onderzoekstafel is dat je hem eenvoudig op de juiste hoogte kunt stellen voor optimaal gebruikersgemak. Naast de standaard weegschalen voor dierenartsen, bieden we ook XL weegplateaus voor grote dieren zoals paarden en varkens. Deze worden zowel in dierenklinieken als in de agrarische sector gebruikt. Bijna alle dierenweegschalen kunnen met labelprinter geleverd worden (optioneel), met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk. Zo kunt u het gewicht van de dieren direct in het systeem verwerken of op een bonnetje aan uw klant meegeven. En wist u dat het bij ons ook mogelijk is om de bon/etiket te personaliseren met uw logo/bedrijfsgegevens? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dierenweegschaal-Soehnle-8310

Basis dierenweegschaal voor kleine dieren tot 20 kg. Aflezing: per 10 gram. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Optioneel met handige draagtas. Afmetingen weegplateau: 60 x 34 cm.

Opvouwbare dierenweegschaal voor kleine dieren tot 15 kg. De weegschaal heeft weinig ruimte nodig en is gemakkelijk te vervoeren. Voorzien van gepatenteerd vouwmechanisme met magnetische vergrendeling. Aflezing: per 10 gram. Max weegvermogen: 15 kg.

Dierenweegschaal-soehnle-8352

Degelijke dierenweegschaal voor kleine dieren tot 20 kg. De Soehnle 8352 is een gangbaar model onder dierenartsen en dierenspeciaalzaken. De weegschaal heeft een afneembare bak en is eenvoudig te reinigen. Afmetingen weegplateau: 60 x 35 cm. Materiaal: kunststof.

De 9202 en 9203 weegschalen van Soehnle nemen door hun compacte design weinig ruime in. Deze tafelweegschalen worden gebruikt door dierenartsen en in dierenklinieken. Maximaal weegvermogen: 5 kg. De weegschaal werkt zowel op batterij- als op netvoeding.

Professionele dierenweegschaal van Kern. De Kern EOS is voorzien van een extra groot RVS weegvlak met afneembare rubbermat. De weegschaal is voorzien van bewegingsprogramma en wordt veel gebruikt in dierenklinieken. Max weegvermogen: 300 kg.

De Soehnle 6958 is een weegschaal voor grote dieren (max weegvermogen 1500 kg). De dierenweegschaal wordt veel gebruikt in de agrarische sector en dierenklinieken. Het grote weegplatform is voorzien van geïntegreerde oprijplaten.

De Satex AT2015 is een weegplatform voor groot vee zoals koeien en varkens. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg. Afmetingen: 200 x 150 cm. Max weegvermogen: diverse uitvoeringen tot 3000 kg. Indicator: Soehnle 3010.