Rolstoelweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod rolstoelweegschalen. Medische weegschalen voor professioneel gebruik in ziekenhuizen en dokterspraktijken. Diverse uitvoeringen van Kern en Soehnle. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deze basic rolstoel-weegschaal van Soehnle is eenvoudig in gebruik. Het is een gespecialiseerde weegschaal voor de gewichtscontrole van mensen met een sta- en loopbeperking. Voorzien van hand- en voetsteunen. De Soehnle 7802 is voordelig in z’n klasse.

De Soehne 7702 is een licht-lopende, opvouwbare rolstoel-weegschaal. Ook de voetsteunen zijn draaibaar /inklapbaar en de armleuningen zijn afneembaar. De rolstoel-weegschaal heeft een robuuste constructie en is eenvoudig in gebruik. Max weegvermogen: 200 kg.

Stoelweegschaal Kern MCD is het ideale meetinstrument bij de verzorging van ouderen en voor paramedische toepassingen. Voorzien van BMI-functie voor het bepalen van gezond gewicht. Dit model is niet ijkwaardig. Max weegvermogen: 300 kg.

Stoelweegschaal Kern MCC is een ergonomische stoelweegschaal. Met ijkgoedkeuring voor gebruik in de medische diagnostiek. De weegstoel heeft een stevig stalen frame en omklapbare voetsteunen en leuningen. Max weegvermogen: 250 kg.

IJkwaardige platform weegschaal voor rolstoelen en adipositas patiënten. Deze praktische weegschaal is verrijdbaar en licht in gewicht. Max weegvermogen: 300 kg. Deze weegschaal is gemakkelijk in gebruik en uitgerust met een hold-functie en energiebesparingsmodus.

Compact rolstoel-weegplatform van Kern. Dit model heeft twee geïntegreerde oprijplaten voor gemakkelijk op- en afrijden. Het grote stalen weegplateau is eenvoudig te verplaatsen d.m.v. de wielen en handgrepen. Max. weegvermogen: 300 kg.