Vloerweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod industriële vloerweegschalen. Robuuste weegschalen voor diverse branches; van voedselverwerking en productiebedrijven tot de logistieke sector. Heef u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vloer-weegschaal-Satex

Robuuste vloerweegschaal van Satex. Dit industriële vloerplatform is één van onze best-sellers voor het wegen van grote goederen, big bags en trolleys (optioneel leverbaar met opritten). De Satex vloerweegschaal leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.

Betrouwbare vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Ondanks de robuuste vormgeving beschikt deze weegschaal over een zeer hoge meetnauwkeurigheid. Leverbaar in diverse uitvoeringen en wordt geleverd met Soehnle indicator 3010.

LT-industriele-weegschaal-vloerplatform

Extreem robuuste vloerweegschaal voor industriële werkzaamheden. Zeer geschikt voor het wegen van staalrollen, geperste balen en grootverpakkingen plastic. Dit model staat bekend om z’n zware kwaliteit. Leverbaar in diverse uitvoeringen en het vloerplatform wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

Degelijke vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Dit is een echte all-rounder en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het wegen van pallets, big bags etc. Wordt geleverd met Soehnle indicator 3010. Dit model staat bekend om z’n scherpe prijs.

SL-S-industriele-weegschaal-vloerplatform

Deze robuuste opritweegschaal is stof- en spuitwaterdicht (IP65/67). Door z’n extreem lage oprij-hoogte van 5 cm  is dit model zeer geschikt voor bedrijven waar met elektrische steekwagens of handpompwagens gewerkt wordt. De SL-S opritweegschaal wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

Robuuste vloerweegschaal van Satex. Dit model is ontwikkeld voor het wegen van trolleys, containers en Deense karren. De weegschaal heeft een oprijhoogte van maar 1,5 cm dus is ook toegankelijk voor karren met kleine wielen. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 1200 kg.

Robuuste doorloopweegschaal van Kern. Door de geïntegreerde opritten aan beide zijkanten is dit model zeer geschikt voor bijvoorbeeld elektrische steekwagens of handpompwagens. Afmetingen weegplateau: 100 x 100 cm of 120 x 120 cm. Wordt geleverd incl beschermhoes.

Industriële weegbrug van Kern. De vloerweegschaal is robuust uitgevoerd met vier stalen loadcellen en gemakkelijk waterpas te stellen. Optioneel: oprijplaat. De Kern BIC is in diverse uitvoeringen leverbaar met een max weegvermogen van 3000 | 6000 kg (dual range).

Kern-BFB-vloerweegschaal

Robuuste vloerweegschaal met ijkgoedkeuring. Het weegplateau is van boven vastgeschroefd, waardoor hij gemakkelijk te verwijderen en hygiënisch en goed te reinigen is. Materiaal weegplatform: gelakt staal. Leverbaar in diverse afmetingen en weegvermogens.

Industriële weegbrug voor ruwe toepassingen. Het afneembare RVS weegplatform is gemakkelijk te reinigen. Daarom wordt deze vloerweegschaal veelgebruikt in de voedselindustrie bijv. in slachterijen en voedselproductie. Max weegvermogen: 3000 kg.

Deze doorloopweegschaal van Soehnle heeft een robuuste stalen structuur. Lage oprijhoogte (max 50 mm). Afmetingen weegplateau: 100 x 80 cm. Dit weegplateau kan worden met alle Soehnle Professional-indicatoren worden gecombineerd. Max weegvermogen: 1500 kg.

Opvouwbare vloerweegschaal van Soehnle. Dit model wordt gebruikt in verschillende industrieën; van voedselverwerking tot de logistieke sector. De weegschaal kan direct tegen de muur worden geplaatst en is eenvoudig te reinigen. Materiaal: volledig RVS.

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal voor slachterijen. Het RVS weegplatform is eenvoudig te reinigen waardoor de weegschaal voldoet aan de hoge hygiene standaard in de voedingsmiddelenindustrie. Ook leverbaar met extra groot weegplatform.