Palletweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod palletweegschalen. Dit zijn de meest gangbare modellen maar de meeste weegschalen zijn ook leverbaar in andere materialen, afmetingen en weegvermogens.  Staat de gewenste uitvoering er niet tussen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Palletweegschaal-kern-vhb

Pallet weegsysteem VHB van Kern. Industriële weegschaal voor het wegen van pallets. Uitgerust met pre-tare functie; handig bij de controle van vulhoeveelheden. De Kern VHB palletweegschaal is volledig stof- en spatwaterdicht (IP65/67). Max weegvermogen: 2000 kg.

Deze magazijnweegschaal van Kern wordt veel gebruikt voor werkzaamheden met pallets en pompwagens. De u-vormige weegschaal is eenvoudig te verplaatsen en kan rechtop opgeborgen worden. IJkwaardig: ja. Leverbaar met een max weegvermogen van 1500 kg.

Deze RVS magazijnweegschaal van Kern wordt veel gebruikt voor werkzaamheden met pallets en pompwagens. De u-vormige weegschaal is eenvoudig te verplaatsen en kan rechtop opgeborgen worden. IJkwaardig: ja. Leverbaar met een max weegvermogen van 1500 kg.

De PL serie staat bekend om z’n zware kwaliteit. Dit u-vormige model is zeer geschikt voor het wegen van pallets en bij gebruik van pompwagens. Een groot voordeel is dat hij makkelijk verrijdbaar is en rechtop gezet kan worden. Max weegvermogen 3000 kg.

De u-vormige palletweegschaal van Soehnle is één van onze best-sellers voor magazijnwerkzaamheden met pallets en pompwagens. De weegschaal is gemakkelijk verrijdbaar dankzij de wielen, het handvat en muurbeugel. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg. IJkwaardig: ja.