Babyweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod babyweegschalen van Soehnle en Kern. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Babyweegschaal-Soehnle-8320

Babyweegschaal van Soehnle met geïntegreerd handvat. Deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht. Dit model is gemakkelijk vervoerbaar en komt daarom vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht.

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door artsen en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Babyweegschaal-Kern-MBB

Babyweegschaal van Kern met ijk- en medische goedkeuring voor professioneel gebruik. Deze weegschaal wordt veel gebruikt in zorginstellingen. Dankzij het afneembare weegvlak is deze weegschaal ook als kleuterweegschaal te gebruiken.

Kern-Babyweegschaal-MBC

Babyweegschaal met ijkgoedkeuring voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Grote schaal met ergonomische rondingen. Voorzien van accuvoeding, uitermate geschikt voor mobiel gebruik bijv. voor verloskundigen (batterij- en netvoeding optioneel).

Babyweegschaal-Soehnle-8310

Basis babyweegschaal met een max weegvermogen van 20 kg. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Dit model is niet ijkwaardig dus niet geschikt voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Optioneel met draagtas.

Contact-weegtechniek