Babyweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod babyweegschalen van Soehnle en Kern. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Babyweegschaal kraamzorg van Soehnle met geïntegreerd handvat. De weegschaal is makkelijk te verplaatsen; deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht waardoor het een populaire weegschaal in de kraamzorg is.

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door verloskundigen, consultatiebureaus en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Babyweegschaal met ijkgoedkeuring voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Grote schaal met ergonomische rondingen. Voorzien van accuvoeding, uitermate geschikt voor mobiel gebruik bijv. voor verloskundigen (batterij- en netvoeding optioneel).

Basis babyweegschaal met een max weegvermogen van 20 kg. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Dit model is niet ijkwaardig dus niet geschikt voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Optioneel met draagtas.