Weegschalen voor huisartsen

Professionele weegschalen voor huisartspraktijken. Wij bieden een compleet aanbod professionele personenweegschalen van betrouwbare kwaliteit; van eenvoudige gewichtsmetingen tot volledige lichaamsanalyses. Bent u op zoek naar een weegschaal met BMI berekening? Kijk dan eens naar de Soehnle 7850. Dit populaire model is voorzien van verhoogd statief voor optimaal gebruikersgemak. Bovendien is de weegschaal voorzien van geïntegreerde bon-printer zodat u het gewicht gelijk op een bonnetje mee kunt geven aan uw client. Naast deze personenweegschalen voor huisartsen, bieden wij ook professionele rolstoelweegschalen en babyweegschalen aan. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soehnle-7810-digitale-weegschaal

Digitale personenweegschaal van Soehnle. De weegschaal staat bekend om z’n hoge kwaliteit en is eenvoudig schoon te maken. Max weegvermogen: 180 kg. Aflezing: per 100 gram. De weegschaal heeft een kunststof weegplatform en is eenvoudig in gebruik.

Prijs: €69

Kern-weegschaal-MPC

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Prijs: vanaf €300

Kern-MGC-weegschaal-klassiek

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De display is gemakkelijk af te stellen.

Prijs: €70

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE-E is gelijk aan model MPE maar dit model werkt alléén op batterijvoeding (geen netvoeding). IJkwaardig: ja. Max weegvermogen: 250 kg.

Weegschaal-soehnle

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

fitnessweegschaal-soehnle-7850

Professionele fitnessweegschaal voor een complete lichaamsanalyse. Enige in z’n klasse die het BMI en vet/vocht/spiermassa berekent zonder dat je je schoenen uit hoeft te trekken. Ideaal voor sportscholen en dieetklinieken. Print het resultaat direct op een bonnetje.

Kern-weegschaal-MPK

Professionele personenweegschaal van Kern. Voorzien van een statief voor comfortabele en ergonomisch verbeterde bediening. Zeer geschikt voor gebruik in fitnessclubs, verzorgingstehuizen en paramedische zorg. Max weegvermogen: 250 kg. Ook leverbaar met BMI functie.

Kern-handkrachtmeter-MAP

Professionele handkrachtmeter van Kern. Dit model wordt veel gebruikt in revalidatiecentra. Uitstekend geschikt voor het bepalen van de sluitkracht van de hand.  Ook leverbaar in een speciale versie voor kinderen. De handkrachtmeter wordt geleverd met diverse verensets.

Contact-weegtechniek