Kraanunsters (hangweegschalen)

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod unsters, ook wel industriële weeghaken genoemd. Deze hangende weegschalen zijn voorzien van een oog waarmee ze aan een hijskraan kunnen worden gehangen. Een unster neemt weinig ruimte in en kan eenvoudig verplaatst worden. Wij leveren diverse modellen kraanunsters met een maximaal weegvermogen van 10.000 kg. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Robuuste industriële kraanunster van Kern. Professionele hangweegschaal voor productie, kwaliteitscontroles, logistiek etc. Door de stabiele constructie en de robuuste uitvoering is dit model zeer geschikt voor industriële toepassingen. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 10.000 kg.

Hangweegschaal HCN van Kern. Ideaal voor snelle weegcontrole bij goederenontvangst- en verzending. Dit model wordt veel gebruikt voor het wegen van vlees, vis, vruchten maar ook bijvoorbeeld voor fietsonderdelen en koffers. Materiaal: edelstaal. Max weegvermogen: 200 kg.

Serie kunststof unsters van Kern inclusief vernikkelde haken.