Pakketweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod pakketweegschalen. De weegschalen worden veel gebruikt door professionele webshops en distributiecentra. Diverse modellen zijn uitgevoerd met extra vlak weegplatform dat ingebouwd kan worden in een inpaktafel. Bekijk ons aanbod professionele weegschalen van Soehnle, Kern en Satex. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE serie is al jaren één van onze bestsellers voor pakketten, magazijn- en licht industriële werkzaamheden. De weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 60 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE heeft een hogere nauwkeurigheid dan de Kern DE-D. Daarom wordt deze weegschaal veel gebruikt voor samples, proeven en in laboratoria. De weegeenheid is vrij programmeerbaar. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 120 kg.

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing (indicator 3700). Dit model staat bekend om z’n goede prijs-kwaliteit verhouding.

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Weegschaal-6858

Extra grote pakketweegschaal van Soehnle voor het wegen van middelgrote tot grote pakketten. Door de geringe hoogte van het weegplatform is de weegschaal eenvoudig in te bouwen in een inpaktafel. Wordt geleverd met anti-slipmat. Weegvermogen: 200 kg. Afmetingen: 90 x 60 cm.

All-round platform weegschaal voor dagelijks gebruik. De 9120-serie staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt in diverse branches gebruikt; van lichte industriële werkzaamheden tot de horeca. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen: 30 kg.