Pakketweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod pakketweegschalen. De weegschalen worden veel gebruikt door professionele webshops en distributiecentra. Diverse modellen zijn uitgevoerd met extra vlak weegplatform dat ingebouwd kan worden in een inpaktafel. Bekijk ons aanbod professionele weegschalen van Soehnle, Kern en Satex. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kern-DE-weegschaal

De Kern DE weegschaal is al jaren één van onze bestsellers voor magazijn- en productiewerkzaamheden. De weegeenheid is vrij programmeerbaar bijvoorbeeld in draadlengte of papiergewicht. Leverbaar in alle soorten en maten tot een max weegvermogen van 300 kg.

Soehnle-9055

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Extra-grote-pakketweegschaal

Extra grote pakketweegschaal van Soehnle voor het wegen van middelgrote tot grote pakketten. Door de geringe hoogte van het weegplatform is de weegschaal eenvoudig in te bouwen in een inpaktafel. 10% korting van €395 voor €355 *aanbieding t/m 30 juni.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen: 30 kg.

weegschaal-soenle-9120

All-round platform weegschaal voor dagelijks gebruik. De 9120-serie staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt in diverse branches gebruikt; van lichte industriële werkzaamheden tot de horeca. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Kern EOB weegschaal

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Kern-EOC-weegschaal

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.