Pakketweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod pakketweegschalen. Diverse uitvoeringen leverbaar. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen: 30 kg.

weegschaal-soenle-9120

Kwalitatief goede platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. De weegschaal is voorzien van grote afleescijfers en staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit model is zeer geschikt voor middelmatig industrieel gebruik.

Kern EOB weegschaal

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Kern-EOC-weegschaal

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Kern-DE-weegschaal

De Kern DE weegschaal is al jaren één van onze bestsellers voor magazijn- en productiewerkzaamheden. De weegeenheid is vrij programmeerbaar bijvoorbeeld in draadlengte of papiergewicht. Leverbaar in alle soorten en maten tot een max weegvermogen van 300 kg.

Contact-weegtechniek