Pakketweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod pakketweegschalen. De weegschalen worden gebruikt om inkomende en uitgaande pakketten te wegen. Deze weegplatformen worden veel gebruikt door webshops en distributiecentra. Diverse modellen zijn uitgevoerd met extra vlak weegplatform dat ingebouwd kan worden in een inpaktafel. Verzendt u veel grote pakketten? Kijk dan naar eens naar de XL pakketweegschaal van Soehnle. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Afmetingen weegplatform: 31 x 27,5 x 3, 5 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Afmetingen weegplatform: 52 x 40 x 7 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE heeft een hogere nauwkeurigheid dan de Kern DE-D. Daarom wordt deze weegschaal veel gebruikt voor samples, proeven en in laboratoria. De weegeenheid is vrij programmeerbaar. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 120 kg.

Weegschaal-productie-Kern

De Kern DE serie is al jaren één van onze bestsellers voor pakketten, magazijn- en licht industriële werkzaamheden. De weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse modellen met een max weegvermogen van 60 kg.

De Kern EOB is een klassieker onder de pakketweegschalen. Dit model is leverbaar in diverse formaten en weegvermogens tot 300 kg. Voorzien van eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wordt geleverd met wandhouder voor de wandmontage van de afleesinrichting.

Soehnle 9120 serie

All-round platform weegschaal voor dagelijks gebruik. De 9120-serie staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt in diverse branches gebruikt; van lichte industriële werkzaamheden tot de horeca. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen: 30 kg.