Weegschalen voor apotheken

Professionele weegschalen voor apothekers. Deze ‘pillenweegschalen’ worden gebruikt voor het wegen van geneesmiddelen en het bereiden van recepten in de apotheek of laboratoria. De nauwkeurige precisieweegschalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in diverse uitvoeringen/weegvermogens. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Premium analyseweegschaal Kern ABT. De weegschaal valt onder de nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. De analytische balans is voorzien van intern justeergewicht. IJkwaardig: optioneel.

De Kern ABS-N is de bestseller onder de analyseweegschalen. De laboratoriumweegschaal heeft een hoogwaardig single-cell weegsysteem en is ook in ijkwaardige uitvoering leverbaar. Justering met extern gewicht. Max weegvermogen 320 kg.

Premium analyseweegschaal Kern ABP. Nieuwste single-cell generatie; voor extreem snelle en stabiele weegresultaten. Ook leverbaar als ijkwaardige weegschaal. Deze analytische weegschaal is ook leverbaar in dual-range uitvoering.

Professionele precisieweegschaal van Kern. Interne afstelvoorziening waarborgt grote nauwkeurigheid en maakt de weegschaal standplaats-onafhankelijk. Ideaal voor mobiele toepassingen met ijkverplichting zoals bij de verkoop van goud en sieraden.