Krachtopnemers voor weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod krachtopnemers van Utilcell. Er zijn ontzettend veel verschillende uitvoeringen dus we hebben een selectie gemaakt van de meest gangbare varianten. Staat de gewenste krachtopnemer er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Loadcell-300-Utilcell

Kwalitatief goede krachtopnemer van Utilcell. Dit model is geschikt voor industriële toepassingen in de meest veeleisende omgevingen. Materiaal: volledig roestvrij staal. Capaciteit: 5 – 500 kg.

Prijs: €170

Utilcell-krachtopnemer

De Utilcell 340 krachtopnemer is de grote broer van de Utilcell 300. Geschikt voor industriële toepassingen in de meest veeleisende omgevingen. Materiaal: roestvrij staal. Capaciteit: 15 – 1500 kg.

Prijs: €189

Utilcell-loadcell-350

De Utilcell 350i krachtopnemer wordt veel gebruikt in weegvlakken. Dit model heeft een volledig roestvrijstalen constructie. Optioneel leverbaar in vernikkeld staal met siliconen afdichting.

Prijs vanaf: €179

Krachtopnemer-utilcell-loadcell

De Utilcell 420 is een krachtopnemer voor het wegend maken van middelgrote silo’s en tanks. Deze krachtopnemer wordt veel gebruikt binnen de levensmiddelen industrie. Capaciteit: 2,5 tot 30 ton.

Prijs vanaf: €192

Krachtopnemer-utilcell-loadcell

De Utilcell 460 is een krachtopnemer voor grote silo’s en tanks. Capaciteit: 5 tot 100 ton. Materiaal weegelement: RVS. De load cell is uitermate geschikt voor zware industriële werkzaamheden.

Prijs vanaf: €438

Krachtopnemer-utilcell-loadcell

De Utilcell 650 is een compressie loadcell. Het wordt ook wel een trek- of drukkrachtopnemer genoemd. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een maximale capaciteit: 7500 kg. Materiaal: RVS.

Prijs vanaf: €249

Krachtopnemer-utilcell-loadcell

De Utilcell 740 is een compressie loadcell met zelfcentrerende kolom. Deze krachtopnemer wordt veel gebruikt voor weegbruggen en silo’s. Diverse varianten leverbaar met een maximale capaciteit van 600 ton.

Prijs vanaf: €281

Krachtopnemer-utilcell-loadcell

De Utilcell 750 is een double shear loadcell. Deze krachtopnemer wordt veel gebruikt in silo’s. Materiaal: volledig RVS. Diverse varianten leverbaar met een maximale capaciteit van 30 ton.

Prijs vanaf: €577