Weegbalken

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod weegbalken. Diverse modellen voor lichte tot zware industriële werkzaamheden. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Set van twee weegbalken van Kern. Flexibele oplossing voor groot, volumineus of lang weegmateriaal. De weegbalken zijn gemakkelijk te verplaatsen. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 6000 kg. Dit model is ook leverbaar in XL uitvoering (lengte: 200 cm).

Serie robuuste weegbalken. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen in de voorpunten en handgreep achter. Afmetingen: 80 x 12 cm. De weegbalken worden standaard geleverd met Soehnle indicator 3010. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.

Deze extra lange weegbalken hebben een lengte van 2,5 meter. Robuuste kwaliteit voor industriële werkzaamheden. Afmetingen: 250 x 12 cm. De balken worden geleverd met Soehnle indicator 3010. Diverse uitvoeringen leverbaar met een max weegvermogen van 300.000 kg.