Agrarische weegschalen per branche

Hieronder vindt u onze collectie weegschalen voor de agrarische sector. Professionele weegschalen van Soehnle, Satex en Kern. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de weegschalen onderverdeeld per branche: weegschalen voor akkerbouw, bestrijdingsmiddelen, glastuinbouw, loonverpakkers en veehouderij.

Overzicht van alle agrarische weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod weegschalen voor de agrarische sector. Van compacte telweegschalen tot robuuste weegbalken. Ook onze collectie veeweegschalen vindt u in onderstaand overzicht. De meeste agrarische weegschalen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Degelijke vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Dit is een echte all-rounder en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het wegen van pallets, big bags etc. Hij is leverbaar in diverse uitvoeringen en wordt geleverd met Soehnle indicator 3010.

SL-S-industriele-weegschaal-vloerplatform

Deze robuuste opritweegschaal is stof- en spuitwaterdicht (IP65/67). Door z’n extreem lage oprij-hoogte van 5 cm  is dit model zeer geschikt voor bedrijven waar met elektrische steekwagens of handpompwagens gewerkt wordt. De SL-S opritweegschaal wordt geleverd met Kern indicator KXS-TNM.

Serie sets van twee weegbalken, rijdbaar met wielen in de voorpunten en handgreep achter. Inclusief indicator 3010.

De PL serie staat bekend om z’n zware kwaliteit. Dit u-vormige model is zeer geschikt voor het wegen van pallets en bij gebruik van pompwagens. Een groot voordeel is dat hij makkelijk verrijdbaar is en rechtop gezet kan worden. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.

Deze magazijnweegschaal van Kern wordt veel gebruikt voor werkzaamheden met pallets en pompwagens. De u-vormige weegschaal is eenvoudig te verplaatsen en kan rechtop opgeborgen worden. IJkwaardig: ja. Leverbaar in twee uitvoeringen met een max weegvermogen van 1500 kg.

De u-vormige palletweegschaal van Soehnle is één van onze best-sellers voor magazijnwerkzaamheden met pallets en pompwagens. De weegschaal is gemakkelijk verrijdbaar dankzij de wielen, het handvat en muurbeugel. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg. IJkwaardig: ja.

Professionele dierenweegschaal van Kern. De Kern EOS is voorzien van een extra groot RVS weegvlak met afneembare rubbermat. De weegschaal is voorzien van bewegingsprogramma en wordt veel gebruikt in dierenklinieken. Max weegvermogen: 300 kg.

Weegschaal-6858

De Soehnle 6858 is geschikt voor kleine tot middelgrote dieren. Deze dierenweegschaal wordt veel gebruikt in dierenklinieken en dierenspeciaalzaken. Het extra platte weegplatform is gemaakt van stainless steel met een losse anti-slip mat.  Max weegvermogen: 200 kg.

De Soehnle 6958 is een weegschaal voor grote dieren (max weegvermogen 1500 kg). De dierenweegschaal wordt veel gebruikt in de agrarische sector en dierenklinieken. Het grote weegplatform is voorzien van geïntegreerde oprijplaten.

Afmetingen weegplatform: 31 x 27,5 x 3, 5 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Afmetingen weegplatform: 52 x 40 x 7 cm. Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Inclusief indicator 3800.

Soehnle-7130

IJkwaardige platform weegschaal voor dagelijks gebruik in magazijn- of productiewerkzaamheden. Veel gebruikt in de food-industrie. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Leverbaar in diverse maten en weegvermogens.

Extra vlakke weegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige éénknops bediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Inclusief indicator 3700.

Weegsysteem voor silo’s. De silo weegset wordt gebruikt bij het laden, lossen en uitdoseren van silo’s. Belangrijk voor optimale proces- en niveau bewaking (vol/leeg). Het weegsysteem kan onder de poten of in de silo-installatie gemonteerd worden, zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde mounting kit.

Compacte tafelweegschaal van Kern met eenvoudige bediening voor industrie en gastronomie. Ideaal als briefweegschaal, sorteerweegschaal voor productie of controleweegschaal in restaurants. Leverbaar in twee uitvoeringen met een max weegbereik van 3 of 30 kilo.