Agrarisch 2018-06-02T16:42:31+00:00

Agrarische weegoplossingen

Bijgaand ziet u greep uit onze producten voor agrarische toepassingen: van aluminium en gecoat stalen platformweegschalen tot U-vormige weegschalen en verrijdbare weegbalken.

Soehnle 9955-serie

Extra vlakke weegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige éénknops bediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Inclusief indicator 3700.

Soehnle 9xxx-serie

Eenvoudige platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Soehnle 9520-serie

Basic weegplatform van Soehnle met gepoedercoat stalen onderbouw en RVS weegvlak. Dit model is voorzien van een afzonderlijke display met snelle en zeer nauwkeurige aflezing. De 9520 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 32 kg.

LM-serie

Serie platformweegschalen in verschillende uitvoeringen, waaronder gelakt staat. Inclusief indicator 3010.

SL-S-serie

Serie opritweegschalen met aparte opritten in gelakt stalen of geheel roestvast stalen uitvoering. Inclusief indicator 3010.

L-serie

Serie robuuste weegschaal met één centrale krachtopnemer. Inclusief indicator 3010.

PL-serie

Serie U-vormige, rijdbare weegschalen. Inclusief indicator 3010.

WB-serie

Serie sets van twee weegbalken, rijdbaar met wielen in de voorpunten en handgreep achter. Inclusief indicator 3010.