Weegschalen voor verloskundigen en kraamzorg

Professionele weegschalen voor verloskundigen en kraamzorg. De babyweegschalen zijn goedgekeurd voor medisch gebruik en worden niet alleen door verloskundigen en kraamzorg medewerkers, maar ook door huisartsen en in ziekenhuizen gebruikt. De weegschalen werken zeer nauwkeurig en zijn eenvoudig te reinigen. Bezoekt u patiënten aan huis? Kijk dan ook eens naar de mobiele weegschaal Soehnle 8320. Deze lichtgewicht babyweegschaal is eenvoudig in te klappen en te verplaatsen, waardoor dit model vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht komt. Twijfelt u welke babyweegschaal het beste binnen uw praktijk past? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Basis babyweegschaal met een max weegvermogen van 20 kg. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Dit model is niet ijkwaardig dus niet geschikt voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Optioneel met draagtas.

Babyweegschaal kraamzorg van Soehnle met geïntegreerd handvat. De weegschaal is makkelijk te verplaatsen; deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht waardoor het een populaire weegschaal in de kraamzorg is.

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door verloskundigen, consultatiebureaus en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Babyweegschaal met ijkgoedkeuring voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Grote schaal met ergonomische rondingen. Voorzien van accuvoeding, uitermate geschikt voor mobiel gebruik bijv. voor verloskundigen (batterij- en netvoeding optioneel).

Babyweegschaal van Kern met ijk- en medische goedkeuring voor professioneel gebruik. Deze weegschaal wordt veel gebruikt in zorginstellingen. Dankzij het afneembare weegvlak is deze weegschaal ook als kleuterweegschaal te gebruiken.

Digitale personenweegschaal van Soehnle. De weegschaal staat bekend om z’n hoge kwaliteit en is eenvoudig schoon te maken. Max weegvermogen: 180 kg. Aflezing: per 100 gram. De weegschaal heeft een kunststof weegplatform en is eenvoudig in gebruik.

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.