Weegschalen voor verloskundige praktijken

professionele weegschalen voor verloskundigen en vroedvrouwen. De babyweegschalen zijn goedgekeurd voor medisch gebruik en worden daarom niet alleen in verloskundige praktijken gebruikt maar ook door huisartsen en in ziekenhuizen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen. Bezoekt u patiënten aan huis? Kijk dan ook eens naar de Soehnle 8320. Deze lichtgewicht babyweegschaal is eenvoudig in te klappen en komt daarom vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht. Twijfelt u welke babyweegschaal het beste binnen uw praktijk past? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Babyweegschaal-Soehnle-8310

Basis babyweegschaal met een max weegvermogen van 20 kg. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Dit model is niet ijkwaardig dus niet geschikt voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Optioneel met draagtas.

Babyweegschaal-Soehnle-8320

Babyweegschaal van Soehnle met geïntegreerd handvat. Deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht. Dit model is gemakkelijk vervoerbaar en komt daarom vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht.

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door artsen en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Kern-Babyweegschaal-MBC

Babyweegschaal met ijkgoedkeuring voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Grote schaal met ergonomische rondingen. Voorzien van accuvoeding, uitermate geschikt voor mobiel gebruik bijv. voor verloskundigen (batterij- en netvoeding optioneel).

Babyweegschaal-Kern-MBB

Babyweegschaal van Kern met ijk- en medische goedkeuring voor professioneel gebruik. Deze weegschaal wordt veel gebruikt in zorginstellingen. Dankzij het afneembare weegvlak is deze weegschaal ook als kleuterweegschaal te gebruiken.

Contact-weegtechniek