Weegschalen voor bakkerijen

Professionele weegschalen voor bakkerijen. Om de juiste smaak en kwaliteit te waarborgen is een goede weegschaal onmisbaar. Weeg de ingrediënten af en meng ze tot vakmanschap. Onderstaand vindt u alleen weegschalen die eenvoudig en grondig te reinigen zijn zodat de hoge hygiëne standaard gegarandeerd kan worden. Hieronder vindt u een selectie weegschalen voor bakkerijen en patisserieën. Twijfelt u welke weegschaal het beste binnen uw bedrijf past? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Compacte portieweegschaal met 2 XXL displays. De weegschaal bepaalt het gewicht, de prijs en de  TARRA-waarde in één oogopslag. Het is een ideale saladeweegschaal, snoepweegschaal of zero-waste-weegschaal. Optioneel leverbaar met ingebouwde accu en etikettenprinter. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Degelijke platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model:  26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

Waterdichte platformweegschaal voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating. De Kern SFB is stof- en spatwaterdicht (IP65). Dit model is ook leverbaar met statief, zie model SFB-H.

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is uitgevoerd met verhoogd statief en leverbaar in diverse uitvoeringen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse formaten.

Compacte tafelweegschaal van Kern voor ruwe industriële werkzaamheden. Geschikt voor toepassingen met verhoogde hygiënische vereisten in de levensmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. Max weegvermogen 25 kg. Ook leverbaar in ijkwaardige uitvoering.

Professionele weegschaal voor winkels en marktkramen. De Kern RPB werkt eenvoudig en beschikt over drie displays: gewicht, basisprijs en verkoopprijs. Dit model is voorzien van extra display aan de achterzijde van de weegschaal. Optioneel: verhoogd statief en ingebouwde accu. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Professionele prijsreken-weegschaal voor winkels en marktkramen. De soehnle 9360 wordt veel gebruikt voor het wegen van groente, fruit, brood en noten. Voorzien van extra display aan de achterzijde van de weegschaal. Wordt gebruiksklaar geleverd: prijs inclusief ijking.