Weegschalen voor akkerbouw

Robuuste weegschalen voor de akkerbouw. Bekijk hieronder ons aanbod weegschalen voor het wegen van gewassen zoals suikerbieten, aardappelen, graan, vezelvlas, koolzaad en cichorei. Zorg voor een betere controle tijdens het inschuren en weet precies wat er uitgaat tijdens het uitschuren. De oogst kan per pallet gewogen worden op een palletweegschaal of in kratten gezet worden op een statiefweegschaal of vloerweegschaal. Onze landbouw weegschalen zijn extra robuust uitgevoerd en staan bekend om hun zware kwaliteit. Staat de gewenste uitvoering er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor een weegsysteem of doseerunit op maat. Wij leveren bijvoorbeeld ook silo-wegers. We helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. De Satex 250 serie staat bekend om z’n degelijke kwaliteit. De weegschaal is uitgevoerd met verhoogd statief en leverbaar in diverse uitvoeringen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse formaten.

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Degelijke vloerweegschaal voor middel tot zware industriële werkzaamheden. Dit is een echte all-rounder en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het wegen van pallets, big bags etc. Wordt geleverd met Soehnle indicator 3010. Dit model staat bekend om z’n scherpe prijs.

Set van twee weegbalken van Kern. Flexibele oplossing voor groot, volumineus of lang weegmateriaal. De weegbalken zijn gemakkelijk te verplaatsen. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 6000 kg. Dit model is ook leverbaar in XL uitvoering (lengte: 200 cm).

Serie robuuste weegbalken. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen in de voorpunten en handgreep achter. Afmetingen: 80 x 12 cm. De weegbalken worden standaard geleverd met Soehnle indicator 3010. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.

Deze extra lange weegbalken hebben een lengte van 2,5 meter. Robuuste kwaliteit voor industriële werkzaamheden. Afmetingen: 250 x 12 cm. De balken worden geleverd met Soehnle indicator 3010. Diverse uitvoeringen leverbaar met een max weegvermogen van 300.000 kg.

De PL serie staat bekend om z’n zware kwaliteit. Dit u-vormige model is zeer geschikt voor het wegen van pallets en bij gebruik van pompwagens. Een groot voordeel is dat hij makkelijk verrijdbaar is en rechtop gezet kan worden. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg.

De u-vormige palletweegschaal van Soehnle is één van onze best-sellers voor magazijnwerkzaamheden met pallets en pompwagens. De weegschaal is gemakkelijk verrijdbaar dankzij de wielen, het handvat en muurbeugel. Diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 3000 kg. IJkwaardig: ja.

Deze magazijnweegschaal van Kern wordt veel gebruikt voor werkzaamheden met pallets en pompwagens. De u-vormige weegschaal is eenvoudig te verplaatsen en kan rechtop opgeborgen worden. IJkwaardig: ja. Leverbaar in twee uitvoeringen met een max weegvermogen van 1500 kg.