Fitnessweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod personenweegschalen; van professionele fitnessweegschalen voor sportscholen tot standaard gewichtscontrole weegschalen. Naast het gewicht, kunt u met deze professionele gezondheidsweegschalen ook eenvoudig het BMI en vetpercentage berekenen. De meeste weegschalen kunnen worden gekoppeld aan een labelprinter zodat u de resultaten direct kunt afdrukken. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE-E is gelijk aan model MPE maar dit model werkt alléén op batterijvoeding (geen netvoeding). IJkwaardig: ja. Max weegvermogen: 250 kg.

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

Professionele personenweegschaal van Kern. Voorzien van een statief voor comfortabele en ergonomisch verbeterde bediening. Zeer geschikt voor gebruik in fitnessclubs, verzorgingstehuizen en paramedische zorg. Max weegvermogen: 250 kg. Ook leverbaar met BMI functie.

Digitale personenweegschaal van Soehnle. Eenvoudige maar betrouwbare badkamerweegschaal met LCD-display (cijfers zijn 2,5 cm hoog). Extra vlak design voor een gemakkelijke en veilige opstap. Max weegvermogen: 180 kg. Materiaal: hoogwaardig veiligheidsglas.

Prijs: €17

Digitale personenweegschaal van Soehnle. Betrouwbaar weegplatform met verlichte LCD-display, voor optimale leesbaarheid van de cijfers. Het hoogwaardig RVS weegoppervlak met anti-vingerafdruk coating is gemakkelijk schoon te houden. Max weegvermogen: 180 kg.

Prijs: €33

Stijlvolle personenweegschaal van Soehnle. Dankzij het natuurlijke design is de weegschaal een blikvanger in iedere badkamer. Het bamboe weegplatform voelt aangenaam aan de voeten. Met verlichte LCD-display. Max weegvermogen: 180 kg.

Prijs: €33

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De display is gemakkelijk af te stellen.

Prijs: €85

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Prijs: vanaf €300