Weegschalen voor groentewinkels

Professionele weegschalen voor groentewinkels en marktkramen. Weeg groente en fruit eenvoudig af en bereken automatisch de prijs.  De groente-weegschalen zijn voorzien van meerdere displays, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zodat zowel de medewerker als de klant direct de prijs van het etenswaar kan zien. De meeste winkelweegschalen zijn voorzien van ingebouwde labelprinter zodat je het resultaat direct op een bon of sticker kunt afdrukken. Wij bieden een compleet aanbod winkelweegschalen van betrouwbare kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Soehnle 9360 is bedoeld voor het wegen van producten en het bepalen van de prijs daarvan. Het is een kwalitatief goede weegschaal voor winkels en markten. Voorzien van een 20 mm LCD scherm met dubbele aflezing. Wordt standaard geleverd met een ingebouwde accu (70 uur). Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

Allround weegschaal van Soehnle. De tafelweegschaal wordt gebruikt om te wegen, tellen, tarreren en controleren. De weegschaal voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor handelsdoeleinden. Max weegvermogen 60 kg. Afmetingen weegplatform: 40 x 30 cm. Ook leverbaar in grotere uitvoeringen.

Professionele weegschaal voor winkels en marktkramen. De Kern RPB werkt eenvoudig en beschikt over drie displays: gewicht, basisprijs en verkoopprijs. Dit model is voorzien van extra display aan de achterzijde van de weegschaal. Optioneel: verhoogd statief en ingebouwde accu. Gebruiksklaar: prijs inclusief ijking.

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model:  26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

Allround plateauweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Optioneel met statief en tarraschaal voor groente en fruit.