Keukenweegschalen

Met onderstaande keukenweegschalen begint het genieten al tijdens het koken. Diverse uitvoeringen, zeer nauwkeurig met RVS of glazen weegplatform. Onderstaande precisieweegschalen worden bijvoorbeeld ook als postweegschalen gebruikt. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Keukenweegschaal-Soehnle-61509

Met deze precisie keukenweegschaal van Soehnle begint het genieten al tijdens het koken. Het RVS weegvlak is niet gevoelig voor vette vingers dankzij de anti-fingerprint coating. Max weegvermogen: 15 kg. Afmetingen: 24 x 17,5 cm.

Prijs: €33

Keukenweegschaal-Soehnle

De universele keukenweegschaal van Soehnle verdient niets dan lof. De nauwkeurige weegschaal is zeer geschikt voor zowel lichte als zware ladingen tot 15 kg. Deze weegschaal is ook populair als postweegschaal. Afmetingen: 30 x 26 cm.

Prijs: €38

Keukenweegschaal-Soehnle

Basis keukenweegschaal van Soehnle. De nauwkeurige weegschaal heeft een ultra vlak design waardoor hij eenvoudig op te bergen is. Het glazen weegoppervlak is gemakkelijk te reinigen. Max weegvermogen 10 kg. Afmetingen: 22 x 17 cm.

Prijs: €21

Keukenweegschaal-bamboe

Stijlvolle keukenweegschaal van Soehnle met bamboe weegplatform. Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze keukenweegschaal een blikvanger in de keuken. De betrouwbare weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een grote LCD-display. Max weegvermogen: 5 kg.

Prijs: €25