Keukenweegschalen

Met onderstaande keukenweegschalen begint het genieten al tijdens het koken. Diverse uitvoeringen, zeer nauwkeurig met RVS of glazen weegplatform. Onderstaande precisieweegschalen worden bijvoorbeeld ook als postweegschalen gebruikt. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met deze precisie keukenweegschaal van Soehnle begint het genieten al tijdens het koken. Het RVS weegvlak is niet gevoelig voor vette vingers dankzij de anti-fingerprint coating. Max weegvermogen: 15 kg. Afmetingen: 24 x 17,5 cm.

Prijs: €37,50

De universele keukenweegschaal van Soehnle verdient niets dan lof. De nauwkeurige weegschaal is zeer geschikt voor zowel lichte als zware ladingen tot 15 kg. Deze weegschaal is ook populair als postweegschaal. Afmetingen: 30 x 26 cm.

Prijs: €45,50

Basis keukenweegschaal van Soehnle. De nauwkeurige weegschaal heeft een ultra vlak design waardoor hij eenvoudig op te bergen is. Het glazen weegoppervlak is gemakkelijk te reinigen. Max weegvermogen 10 kg. Afmetingen: 22 x 17 cm.

Prijs: €22.50

Stijlvolle keukenweegschaal van Soehnle met bamboe weegplatform. Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze keukenweegschaal een blikvanger in de keuken. De betrouwbare weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een grote LCD-display. Max weegvermogen: 5 kg.

Prijs: €27,50

Hangweegschaal HCN van Kern. Ideaal voor snelle weegcontrole bij goederenontvangst- en verzending. Dit model wordt veel gebruikt voor het wegen van vlees, vis, vruchten maar ook bijvoorbeeld voor fietsonderdelen en koffers. Materiaal: edelstaal. Max weegvermogen: 200 kg.

Prijs: €145