Weegschalen voor voedselverwerkingsindustrie

Professionele weegschalen voor voedselverwerking. Verbeter de de verwerkingsprocessen met professionele weegapparatuur van Satex, Soehnle en Kern. Al onze voedselweegschalen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. De weegschalen zijn eenvoudig te reinigen en voldoen aan de hoge hygiëne standaard. Wij leveren al jaren robuuste weegschalen aan viskwekerijen om het verwerkingsproces te optimaliseren. Ook in bijvoorbeeld koffiebranderijen is een betrouwbare weegschaal van groot belang, het kan een bedrijf veel geld kosten als de wegingen niet nauwkeurig zijn. Bekijk hieronder ons complete aanbod weegschalen voor de voedingsindustrie. Vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Deze doorloopweegschaal van Soehnle heeft een robuuste stalen structuur. Lage oprijhoogte (max 50 mm). Afmetingen weegplateau: 100 x 80 cm. Dit weegplateau kan worden met alle Soehnle Professional-indicatoren worden gecombineerd. Max weegvermogen: 1500 kg.

Opvouwbare vloerweegschaal van Soehnle. Dit model wordt gebruikt in verschillende industrieën; van voedselverwerking tot de logistieke sector. De weegschaal kan direct tegen de muur worden geplaatst en is eenvoudig te reinigen. Materiaal: volledig RVS.

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal voor slachterijen. Het RVS weegplatform is eenvoudig te reinigen waardoor de weegschaal voldoet aan de hoge hygiene standaard in de voedingsmiddelenindustrie. Ook leverbaar met extra groot weegplatform.

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model:  26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

De compacte weegschaal van Soehnle wordt veel gebruikt in de horeca. Het RVS weegplatform is eenvoudig te reinigen. Dankzij de interne accu is de weegschaal gemakkelijk te verplaatsen. Diverse modellen tot max weegvermogen 45 kg.