Statiefweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit onze statiefweegschalen. Deze weegschalen zijn voorzien van een statief om de afleesinrichting hoger te plaatsen. Diverse merken weegschalen van onder andere Kern, Soehnle en Satex. Optioneel met labelprinter zodat u de weegresultaten direct kunt afdrukken op een bon, etiket of label. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eén van onze bestsellers onder de statiefweegschalen. Deze betrouwbare weegschaal van Satex heeft een display op verhoogd statief. Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 6 tot 500 kg. Ook het weegplatform is leverbaar in diverse afmetingen.

Degelijke statiefweegschaal van Soehnle. Met verhoogde display voor optimaal gebruikersgemak. De weegschaal is leverbaar in diverse uitvoeringen (tot 150 kg). Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra vlakke statiefweegschaal van Soehnle met RVS weegplatform. De losse indicator is voorzien van grote afleescijfers en een eenvoudige één-knopsbediening. Dit model is voordelig in z’n klasse en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Inclusief indicator 3700.

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Allround pakketweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is ijkwaardig. Dankzij de telfunctie kunnen grote aantallen van kleine onderdelen worden geregistreerd. Deze professionele weegschaal is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

De Kern DE weegschaal is al jaren één van onze bestsellers voor magazijn- en productiewerkzaamheden. De weegeenheid is vrij programmeerbaar bijvoorbeeld in draadlengte of papiergewicht. Leverbaar in alle soorten en maten tot een max weegvermogen van 300 kg.

Plateauweegschaal van Kern voor ruwe industriële toepassingen. Eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen weegschaal en pc/printer dankzij interfaces zoals RS-232, RS-485 en Bluetooth (optioneel). Leverbaar in diverse uitvoeringen met een max weegvermogen van 300 kg.

Allround plateauweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Optioneel met statief en tarraschaal voor groente en fruit.