Weegschalen voor slagerijen

Professionele weegschalen voor slagerijen en slachterijen. Hygiene is uiterst belangrijk in deze branche; daarom zijn onderstaande weegschalen uitgevoerd in RVS en eenvoudig te reinigen. Onderstaand vindt u een compleet aanbod vlees weegschalen; van compacte prijsreken-weegschalen voor slagerijen tot robuuste weegplatformen voor slachterijen. Bijna alle weegschalen zijn voorzien van ingebouwde bonprinter of kunnen met labelprinter geleverd worden (optioneel). Met behulp van de juiste aansluitkabels is bijna alles mogelijk, zo kunt u de weegresultaten ook direct koppelen aan uw computersoftware. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hangweegschaal HCN van Kern. Ideaal voor snelle weegcontrole bij goederenontvangst- en verzending. Dit model wordt veel gebruikt voor het wegen van vlees, vis, vruchten, fietsonderdelen en bijvoorbeeld koffers. Voorzien van een tweede display aan de achterzijde.

Allround plateauweegschaal met flexibele display voor optimaal gebruikersgemak. Dit model van Kern is in diverse uitvoeringen leverbaar. Zoekt u een groter weegplateau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Optioneel met statief en tarraschaal voor groente en fruit.

Compacte tafelweegschaal van Kern voor ruwe industriële werkzaamheden. Geschikt voor toepassingen met verhoogde hygiënische vereisten in de levensmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. Max weegvermogen 25 kg. Ook leverbaar in ijkwaardige uitvoering.

De Kern WTB is speciaal ontworpen als checkweger in de levensmiddelenindustrie. De weegschaal is voorzien van een checkweighing-display en heeft een tweede display aan de achterzijde. Optioneel: tarraschaal voor het wegen van los fruit en groente. Compact model:  26 ×20 cm. IJkwaardig: ja.

Kern-weegschaal-SFB

Waterdichte platformweegschaal voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating. De Kern SFB is stof- en spatwaterdicht (IP65). Dit model is ook leverbaar met statief, zie model SFB-H.

Weegschaal-met-statief-Kern-SFB

De Kern SFB-H is hetzelfde model als de Kern SFB maar dan uitgevoerd met statief. Serie waterdichte platformweegschalen voor ruwe industriële toepassingen. Dit model is volledig van roestvrij staal en de weegcel is afgewerkt met siliconen coating.

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal voor slachterijen. Goed beveiligd tegen overbelasting dankzij één centrale krachtopnemer. De Soehnle 7391 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een max. weegvermogen tot 60 kilo.

Allround weegschaal van Soehnle. De tafelweegschaal wordt gebruikt om te wegen, tellen, tarreren en controleren. De weegschaal voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor handelsdoeleinden. Max weegvermogen 60 kg. Afmetingen weegplatform: 40 x 30 cm. Ook leverbaar in grotere uitvoeringen.

Industriële weegbrug geschikt voor ruwe toepassingen. Het RVS weegplatform is eenvoudig te verwijderen waardoor de vloerweegschaal zeer gemakkelijk te reinigen is. Daarom ook veelgebruikt in bijvoorbeeld slachterijen. Max weegvermogen: 3000 kg.

Robuuste, zeer nauwkeurige weegschaal voor slachterijen. Het RVS weegplatform is eenvoudig te reinigen waardoor de weegschaal voldoet aan de hoge hygiene standaard in de voedingsmiddelenindustrie. Ook leverbaar met extra groot weegplatform.