Telweegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod telweegschalen. Wij leveren professionele weegapparatuur van Soehnle en Kern. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Telweegschaal-Soehnle

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Max weegvermogen: 30 kg.

Serie telweegschalen van Kern met hoge nauwkeurigheid, tweede weegplatformaansluiting en drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Serie telweegschalen van Kern met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Serie telweegschalen van Kern voor het ruigere werk voorzien van ‘losse’ indicator met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Serie telweegcombinaties van Kern (CFS en tweede, groter weegplatform).

Contact-weegtechniek