Telweegschalen

Zoekt u een professionele telweegschaal? Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod telweegschalen. Met een telweegschaal kunt u eenvoudig artikelen tellen. Dit betekent dat u met deze weegschaal automatisch het stuksgewicht van een bepaald aantal kleine goederen kunt bepalen. Hierbij is het wel belangrijk dat de artikelen die u weegt hetzelfde gewicht hebben. Deze tel-functie wordt vaak gebruikt bij de inventarisatie van voorraden. Om snel te kunnen werken, is het mogelijk om een referentiegewicht in te voeren. En wist u dat wij ook labelprinters voor weegschalen leveren? Als u de printer aan de telweegschaal koppelt, kunt u het resultaat direct afdrukken en op de verpakking plakken. Een goede telweegschaal is onmisbaar bij een vlotte en nauwkeurige voorraad-inventarisatie. Wilt u hier meer over weten? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tel-weegschaal van Soehnle met zeer hoge nauwkeurigheid. Dit model is voorzien van drie displays voor gewicht, artikel gewicht en aantal stuks. Voorzien van ingebouwde accu en USB uitgang zodat je hem op een pc kunt aansluiten. Maximaal weegvermogen: diverse uitvoeringen van 6 tot 45 kg.

De compacte tel-weegschaal Soehnle 9241 is voordelig in z’n klasse. Dit model staat bekend om z’n extreem hoge meetnauwkeurigheid. Door de ingebouwde accu is dit model makkelijk verplaatsbaar. Max weegvermogen: 30 kg.

Allround telweegschaal van Soehnle. De weegschaal wordt gebruikt om te wegen, tellen, tarreren en controleren. De weegschaal voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor handelsdoeleinden. Max weegvermogen 60 kg. Afmetingen weegplatform: 40 x 30 cm. Ook leverbaar in grotere uitvoeringen.

Serie telweegschalen van Kern met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern IFS-serie

Serie telweegschalen van Kern voor het ruigere werk voorzien van ‘losse’ indicator met drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Kern-CFS

Kern CFS-serie

Serie telweegschalen van Kern met hoge nauwkeurigheid, tweede weegplatformaansluiting en drie displays voor directe aflezing van gewicht, gewicht van 1 artikel en aantal stuks.

Serie telweegcombinaties van Kern (CFS en tweede, groter weegplatform).