Weegschalen voor bestrijdingsmiddelen

Professionele weegschalen voor bestrijdingsmiddelen. Mengen en afwegen van bestrijdingsmiddelen was nog nooit zo makkelijk. De weegschalen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor toepassingen met verhoogde hygiënische vereisten in de levensmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. Bekijk hieronder de diverse weegschalen voor de agrarische sector van de betrouwbare merken Soehnle en Kern. Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De 920x weegschalen van Soehnle nemen door hun compacte design weinig ruime in. Dit model is voorzien van digitale aflezing met 20 mm hoge cijfers. Maximaal weegvermogen: 5 kg. Hij werkt zowel op batterij- als op netvoeding.

Degelijke platform weegschaal voor dagelijks gebruik bij magazijn- of productiewerk. Deze degelijke serie weegschalen van Soehnle is voorzien van grote afleescijfers en een snelle aanwijzing. Dit model staat bekend om z’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Inclusief indicator 3700.

Compacte tafelweegschaal van Kern voor ruwe industriële werkzaamheden. Geschikt voor toepassingen met verhoogde hygiënische vereisten in de levensmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. Max weegvermogen 25 kg. Ook leverbaar in ijkwaardige uitvoering.