Medische weegschalen per branche

Hieronder vindt u onze collectie medische weegschalen van Soehnle en Kern. De medische weegschalen zijn goedgekeurd voor medisch gebruik. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de weegschalen onderverdeeld per branche: weegschalen voor dierenartsen, huisartsen en verloskundigen.

Overzicht van alle medische weegschalen

Onderstaand vindt u een overzicht van onze complete collectie weegschalen voor de medische sector. Het is een combinatie van bijvoorbeeld babyweegschalen, personenweegschalen en rolstoelweegschalen. Daarnaast bieden we ook dierenweegschalen aan voor diergeneeskunde. De meeste medische weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Meer informatie hierover vindt u bij de productinformatie. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kern MPE personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.

Kern MPE-E personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE-E is gelijk aan model MPE maar dit model werkt alléén op batterijvoeding (geen netvoeding). IJkwaardig: ja. Max weegvermogen: 250 kg.

Soehnle 7831 personenweegschaal

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

Soehnle 7730 personenweegschaal

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

Kern MPK personenweegschaal

Professionele personenweegschaal van Kern. Voorzien van een statief voor comfortabele en ergonomisch verbeterde bediening. Zeer geschikt voor gebruik in fitnessclubs, verzorgingstehuizen en paramedische zorg. Max weegvermogen: 250 kg. Ook leverbaar met BMI functie.

Kern MGC personenweegschaal

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De Kern MGC is zeer eenvoudig in gebruik en de display is gemakkelijk af te stellen.

Kern MPC personenweegschaal

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Soehnle 7802 rolstoelwegschaal

Deze basic rolstoel-weegschaal van Soehnle is eenvoudig in gebruik. Het is een gespecialiseerde weegschaal voor de gewichtscontrole van mensen met een sta- en loopbeperking. Voorzien van hand- en voetsteunen. De Soehnle 7802 is voordelig in z’n klasse.

Soehnle 7702 rolstoelweegschaal

De Soehne 7702 is een licht-lopende, opvouwbare rolstoel-weegschaal. Ook de voetsteunen zijn draaibaar /inklapbaar en de armleuningen zijn afneembaar. De rolstoel-weegschaal heeft een robuuste constructie en is eenvoudig in gebruik. Max weegvermogen: 200 kg.

Kern MCC rolstoelweegchaal

Stoelweegschaal Kern MCC is een ergonomische stoelweegschaal. Met ijkgoedkeuring voor gebruik in de medische diagnostiek. De weegstoel heeft een stevig stalen frame en omklapbare voetsteunen en leuningen. Max weegvermogen: 250 kg.

Kern MCD rolstoelweegchaal

Stoelweegschaal Kern MCD is het ideale meetinstrument bij de verzorging van ouderen en voor paramedische toepassingen. Voorzien van BMI-functie voor het bepalen van gezond gewicht. Dit model is niet ijkwaardig. Max weegvermogen: 300 kg.

Kern_rolstoel_MWA_1

Rolstoelweegschaal Kern MWA is het ideale meetinstrument bij de verzorging van ouderen en voor paramedische toepassingen. Dit model is ijkwaardig en uitgevoerd met hold-functie. Max weegvermogen: 300 kg. Aflezing: per 0,1 gram. IJkwaardig: ja.

Soehnle 7708 rolstoelweegschaal

IJkwaardige platform weegschaal voor rolstoelen en adipositas patiënten. Deze praktische weegschaal is verrijdbaar en licht in gewicht. Max weegvermogen: 300 kg. Deze weegschaal is gemakkelijk in gebruik en uitgerust met een hold-functie en energiebesparingsmodus.

Kern MWB rolstoelweegschaal

Compact rolstoel-weegplatform van Kern. Dit model heeft twee geïntegreerde oprijplaten voor gemakkelijk op- en afrijden. Het grote stalen weegplateau is eenvoudig te verplaatsen d.m.v. de wielen en handgrepen. Max. weegvermogen: 300 kg.

Kern MPD personenweegschalen

IJkwaardige opstapweegschaal met vast gemonteerde afleesunit met ronde vormen en sterk stalen frame.