Medisch 2018-11-23T15:17:42+00:00

Medische weegschalen

Onderstaand vindt u een greep uit onze collectie weegschalen voor de medische sector. Denk daarbij aan babyweegschalen, personenweegschalen en rolstoelweegschalen. Daarnaast bieden we ook dierenweegschalen aan. De meeste medische weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen zoals materialen, afmetingen en weegvermogens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soehnle 7831 personenweegschaal

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

Soehnle 7730 personenweegschaal

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

Soehnle 7708 rolstoelweegschaal

IJkwaardige platform weegschaal voor rolstoelen en adipositas patiënten. Deze praktische weegschaal is verrijdbaar en licht in gewicht. Max weegvermogen: 300 kg. Deze weegschaal is gemakkelijk in gebruik en uitgerust met een hold-functie en energiebesparingsmodus.

Soehnle 7725 baby

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door artsen en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Soehnle 8352 baby

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Soehnle 8320 baby

Babyweegschaal van Soehnle met geïntegreerd handvat. Deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht. Dit model is gemakkelijk vervoerbaar en komt daarom vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht.

Soehnle 7802 rolstoelwegschaal

Deze basic rolstoel-weegschaal van Soehnle is eenvoudig in gebruik. Het is een gespecialiseerde weegschaal voor de gewichtscontrole van mensen met een sta- en loopbeperking. Voorzien van hand- en voetsteunen. De Soehnle 7802 is voordelig in z’n klasse.

Soehnle 7702 rolstoelweegschaal

De Soehne 7702 is een licht-lopende, opvouwbare rolstoel-weegschaal. Ook de voetsteunen zijn draaibaar /inklapbaar en de armleuningen zijn afneembaar. De rolstoel-weegschaal heeft een robuuste constructie en is eenvoudig in gebruik. Max weegvermogen: 200 kg.

Kern MCC rolstoelweegchaal

Wegende rolstoel van Kern met stevig, glad gelakt stalen frame van ronde buizen en geheel omklapbare voetsteunen én leuningen.

Soehnle-dierenweegschaal

Soehnle 7858 dierenweegschalen

De Soehnle 7858 is geschikt voor kleine tot middelgrote dieren. Deze dierenweegschaal wordt veel gebruikt in dierenklinieken en dierenspeciaalzaken. Het extra platte weegplatform is gemaakt van stainless steel met een losse anti-slip mat.  Max weegvermogen: 200 kg.

Kern EOS dierenweegschalen

Dierenweegschalen van Kern met bewegingsprogramma en extra groot rvs weegvlak met losse rubbermat.

Kern MPD personenweegschalen

IJkwaardige opstapweegschaal met vast gemonteerde afleesunit met ronde vormen en sterk stalen frame.

Kern MPE personenweegschalen.

IJkwaardige personenweegschalen van Kern met aanwijsunit op gelakt aluminium statief gemonteerd inclusief optionele lengtemeter.