Medische weegschalen per branche

Hieronder vindt u onze collectie medische weegschalen van Soehnle en Kern. De medische weegschalen zijn goedgekeurd voor medisch gebruik. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de weegschalen onderverdeeld per branche: weegschalen voor dierenartsen, huisartsen en verloskundigen.

Contact-weegtechniek

Overzicht van alle medische weegschalen

Onderstaand vindt u een overzicht van onze complete collectie weegschalen voor de medische sector. Het is een combinatie van bijvoorbeeld babyweegschalen, personenweegschalen en rolstoelweegschalen. Daarnaast bieden we ook dierenweegschalen aan voor diergeneeskunde. De meeste medische weegschalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Meer informatie hierover vindt u bij de productinformatie. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Kern MPE personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Kern MPE-E personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE-E is gelijk aan model MPE maar dit model werkt alléén op batterijvoeding (geen netvoeding). IJkwaardig: ja. Max weegvermogen: 250 kg.

Weegschaal-soehnle

Soehnle 7831 personenweegschaal

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

Soehnle 7730 personenweegschaal

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

fitnessweegschaal-soehnle-7850

Soehnle 7850 fitnessweegschaal

Professionele fitnessweegschaal voor een complete lichaamsanalyse. Enige in z’n klasse die het BMI en vet/vocht/spiermassa berekent zonder dat je je schoenen uit hoeft te trekken. Ideaal voor sportscholen en dieetklinieken. Print het resultaat direct op een bonnetje.

Kern-weegschaal-MPK

Kern MPK personenweegschaal

Professionele personenweegschaal van Kern. Voorzien van een statief voor comfortabele en ergonomisch verbeterde bediening. Zeer geschikt voor gebruik in fitnessclubs, verzorgingstehuizen en paramedische zorg. Max weegvermogen: 250 kg. Ook leverbaar met BMI functie.

Soehnle-7810-digitale-weegschaal

Digitale personenweegschaal van Soehnle. De weegschaal staat bekend om z’n hoge kwaliteit en is eenvoudig schoon te maken. Max weegvermogen: 180 kg. Aflezing: per 100 gram. De weegschaal heeft een kunststof weegplatform en is eenvoudig in gebruik.

Prijs: €69

Kern-MGC-weegschaal-klassiek

Kern MGC personenweegschaal

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De Kern MGC is zeer eenvoudig in gebruik en de display is gemakkelijk af te stellen.

Kern-weegschaal-MPC

Kern MPC personenweegschaal

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Soehnle 7752 baby

Professionele babyweegschaal van Soehnle. Dit model wordt veel gebruikt door artsen en ziekenhuizen. De weegschaal is zeer stabiel en kan niet kantelen. Voorzien van een 20 mm LCD display. Maximaal weegvermogen: 6/15 kg.

Soehnle 8352 baby

Voordelige babyweegschaal van Soehnle. Dit model kan ook als kleuterweegschaal gebruikt worden. Max. weegvermogen: 20 kg. De weegschaal is gemakkelijk te reinigen dankzij het afneembare weegplateau. Voorzien van 13 mm LCD display.

Babyweegschaal-Soehnle-8320

Soehnle 8320 baby

Babyweegschaal van Soehnle met geïntegreerd handvat. Deze praktische weegschaal is inklapbaar en licht van gewicht. Dit model is gemakkelijk vervoerbaar en komt daarom vooral in de ambulante zorg zeer goed tot zijn recht.

Babyweegschaal-Soehnle-8310

Basis babyweegschaal met een max weegvermogen van 20 kg. De weegschaal is voorzien van een grote LCD display en hold-functie. Dit model is niet ijkwaardig dus niet geschikt voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Optioneel met draagtas.

Kern-Babyweegschaal-MBC

Babyweegschaal met ijkgoedkeuring voor professioneel gebruik in de medische diagnostiek. Grote schaal met ergonomische rondingen. Voorzien van accuvoeding, uitermate geschikt voor mobiel gebruik bijv. voor verloskundigen (batterij- en netvoeding optioneel).

Babyweegschaal-Kern-MBB

Babyweegschaal van Kern met ijk- en medische goedkeuring voor professioneel gebruik. Deze weegschaal wordt veel gebruikt in zorginstellingen. Dankzij het afneembare weegvlak is deze weegschaal ook als kleuterweegschaal te gebruiken.

dierenweegschaal

Professionele dierenweegschaal van Kern. De Kern EOS is voorzien van een extra groot RVS weegvlak met afneembare rubbermat. De weegschaal is voorzien van bewegingsprogramma en wordt veel gebruikt in dierenklinieken. Max weegvermogen: 300 kg.

Soehnle-dierenweegschaal

De Soehnle 7858 is geschikt voor kleine tot middelgrote dieren. Deze dierenweegschaal wordt veel gebruikt in dierenklinieken en dierenspeciaalzaken. Het extra platte weegplatform is gemaakt van stainless steel met een losse anti-slip mat.  Max weegvermogen: 200 kg.

Weegschaal-grote-dieren

De Soehnle 6958 is een weegschaal voor grote dieren (max weegvermogen 1500 kg). De dierenweegschaal wordt veel gebruikt in de agrarische sector en dierenklinieken. Het grote weegplatform is voorzien van geïntegreerde oprijplaten.

Soehnle 7802 rolstoelwegschaal

Deze basic rolstoel-weegschaal van Soehnle is eenvoudig in gebruik. Het is een gespecialiseerde weegschaal voor de gewichtscontrole van mensen met een sta- en loopbeperking. Voorzien van hand- en voetsteunen. De Soehnle 7802 is voordelig in z’n klasse.

rolstoelweegschaal

Soehnle 7702 rolstoelweegschaal

De Soehne 7702 is een licht-lopende, opvouwbare rolstoel-weegschaal. Ook de voetsteunen zijn draaibaar /inklapbaar en de armleuningen zijn afneembaar. De rolstoel-weegschaal heeft een robuuste constructie en is eenvoudig in gebruik. Max weegvermogen: 200 kg.

Kern MCC rolstoelweegchaal

Stoelweegschaal Kern MCC is een ergonomische stoelweegschaal. Met ijkgoedkeuring voor gebruik in de medische diagnostiek. De weegstoel heeft een stevig stalen frame en omklapbare voetsteunen en leuningen. Max weegvermogen: 250 kg.

Kern-rolstoelweegschaal-MCD

Kern MCD rolstoelweegchaal

Stoelweegschaal Kern MCD is het ideale meetinstrument bij de verzorging van ouderen en voor paramedische toepassingen. Voorzien van BMI-functie voor het bepalen van gezond gewicht. Dit model is niet ijkwaardig. Max weegvermogen: 300 kg.

Kern-handkrachtmeter-MAP

Professionele handkrachtmeter van Kern. Dit model wordt veel gebruikt in revalidatiecentra. Uitstekend geschikt voor het bepalen van de sluitkracht van de hand.  Ook leverbaar in een speciale versie voor kinderen. De handkrachtmeter wordt geleverd met diverse verensets.

Weegschaal-soehnle

Soehnle 7708 rolstoelweegschaal

IJkwaardige platform weegschaal voor rolstoelen en adipositas patiënten. Deze praktische weegschaal is verrijdbaar en licht in gewicht. Max weegvermogen: 300 kg. Deze weegschaal is gemakkelijk in gebruik en uitgerust met een hold-functie en energiebesparingsmodus.

Kern-MWB-rolstoelplatform

Kern MWB rolstoelweegschaal

Compact rolstoel-weegplatform van Kern. Dit model heeft twee geïntegreerde oprijplaten voor gemakkelijk op- en afrijden. Het grote stalen weegplateau is eenvoudig te verplaatsen d.m.v. de wielen en handgrepen. Max. weegvermogen: 300 kg.

Kern MPD personenweegschalen

IJkwaardige opstapweegschaal met vast gemonteerde afleesunit met ronde vormen en sterk stalen frame.