Lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Control 100 van Soehnle: meet gewicht, vocht- en lichaamsvet. Kwalitatief goede personenweegschaal met een maximaal weegvermogen van 180 kg. De weegschaal is voorzien van persoonsherkenning functie tot max 8 personen. 

– Max weegvermogen: 180 kg
– Aflezing: per 0,1 kg
– Afmetingen weegplateau: 31 x 31 x 2,1 cm
– Materiaal weegplateau: 8 mm dik veiligheidsglas
– Merk: Soehnle

Meer informatie:
Deze Soehnle lichaamsanalyseweegschaal meet niet alleen het gewicht per 100 gram, maar ook het vochtpercentage en het lichaamsvetpercentage – perfect voor fitness beginners. Op de grote LCD-display kun je de resultaten prima aflezen, want de cijfers zijn 3,5 cm groot. De weegschaal is voorzien van een modern, extra vlak design waardoor je de lichaamsanalyseweegschaal gemakkelijk kunt opbergen. Het weegvlak is van 8 mm dik veiligheidsglas – voor optimale stabiliteit. De weegschaal heeft een draagvermogen van 180 kg. Bij het betreden schakelt ze automatisch aan en herkent welke persoon op de weegschaal staat (tot 8 personen). Zo is ze prima geschikt voor de hele familie of meerpersoonshuishouden. Na gebruik schakelt de lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Control 100 van Soehnle automatisch uit. Dat bespaart energie. Bij de levering inbegrepen zijn batterijen dus hij is direct klaar voor gebruik.

 • Personenweegshaal perfect voor fitness beginners, omdat de lichaamsanalyseweegschaal ook vocht- en vet meet
 • Met groot, goed leesbaar LCD-display
 • Uniek, tijdloos en modern design
 • Met persoonsgeheugen voor tot gebruikers
 • Dankzij de automatische persoonsherkenning is hij eenvoudig in gebruik
 • Met extra vlak design voor optimale stabiliteit
 • Comfortabel groot weegoppervlak
 • Weegschaal meet per 100 gram en heeft een draagvermogen van 180 kg
 • Met automatische inschakelfunctie
 • Uitschakelfunctie voor energiebesparend wegen
 • Extra sterk veiligheidsglas van 8 mm
 • Klaar voor gebruik, batterij meegeleverd
 • Lange batterijlevensduur van over 1 jaar bij driemalig dagelijks gebruik

Uit voorraad leverbaar! Bestel de lichaamsanalyse weegschaal online: Soehnle Shape Sense Control 100