Het begon als maatwerkproject; een oprijweegschaal voor karren, trolleys en vuilcontainers. Inmiddels is deze oprijweegschaal populair onder onze vaste klanten en hebben we besloten deze vast in de collectie op te nemen. De weegschaal is speciaal ontwikkeld voor werkplaatsen waar weinig ruimte is, maar waar wel zeer nauwkeurig gewogen moet worden. Dankzij de doorrolbeveiliging kunnen we een stabiele plaatsing van de container garanderen, zonder dat deze op de rem gezet hoeft te worden. De Satex SL-E is standaard uitgerust met een weegplatform van 120 x 60 cm maar er zijn diverse afmetingen leverbaar (zonder meerprijs). Denk bijvoorbeeld aan 150 x 70 cm of 100 x 60 cm. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Indicator
Het robuuste weegplatform wordt standaard geleverd met indicator KFETM van Kern. Ben je op zoek naar uitgebreidere toepassingen? Dan is het ook mogelijk om deze weegschaal te bestellen met Soehnle indicator 3010. Deze indicator kan eenvoudig worden aangesloten op een printer of eigen netwerk. De Soehnle indicator 3010 leveren wij veel aan bedrijven die de weegschaal willen koppelen aan hun interne netwerk.

Meer informatie >> Satex weegschaal SL-E

Algemene informatie
– Materiaal: gelakt staal
– Afmetingen weegplateau: 120 x 60 cm
– Totale afmetingen: 120 x 80 cm
– Max weegvermogen: 600 kg per 200 gram, 1000 kg per 200 gram of 1200 kg per 500 gram
– Indicator: KFETM van Kern (optioneel 3010 van Soehnle)
– Krachtopnemer in hoogte verstelbaar (max 12 mm)
– Oprijhoogte 1,5 cm; dus ook geschikt voor kleine wielen
– Oprit geïntegreerd in weegschaal
– Stof- en spatwaterdicht (IP65/67)
– IJkwaardig: nee