Weegschalen voor diëtisten en sportscholen

Weegschalen voor sportscholen en diëtisten praktijken. De professionele weegschalen worden ingezet voor een betrouwbare lichaamsanalyse; van een eenvoudige gewichtsmeting tot een uitgebreide analyse van BMI en vetpercentages. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Soehnle 7850: één van de bestsellers onder sportscholen. Deze professionele weegschaal voorzien van de nieuwste snufjes. Je kunt eenvoudig het BMI berekenen en het resultaat direct afdrukken dankzij de ingebouwde bon-printer. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Soehnle-7810-digitale-weegschaal

Digitale personenweegschaal van Soehnle. De weegschaal staat bekend om z’n hoge kwaliteit en is eenvoudig schoon te maken. Max weegvermogen: 180 kg. Aflezing: per 100 gram. De weegschaal heeft een kunststof weegplatform en is eenvoudig in gebruik.

Prijs: €69

Kern-weegschaal-MPC

Professionele personenweegschaal MPC is een bestseller onder medische praktijken, apotheken en ziekenhuizen. Dit model is leverbaar met een maximaal weegvermogen tot 300 kg en is daarom ook zeer geschikt voor patiënten met adipositasproblemen. Optioneel met accuvoeding.

Prijs: vanaf €300

Kern-MGC-weegschaal-klassiek

De robuuste klassieker voor het snel vastleggen van het lichaamsgewicht. Deze mechanische personenweegschaal heeft een tijdloos design en is zeer eenvoudig in gebruik. Maximaal weegvermogen: 150 kg. De display is gemakkelijk af te stellen.

Prijs: €70

fitnessweegschaal-soehnle-7850

Professionele fitnessweegschaal voor een complete lichaamsanalyse. Enige in z’n klasse die het BMI en vet/vocht/spiermassa berekent zonder dat je je schoenen uit hoeft te trekken. Ideaal voor sportscholen en dieetklinieken. Print het resultaat direct op een bonnetje.

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE is gelijk aan model MPE-E alleen werkt dit model zowel op netvoeding als op batterijvoeding. Max weegvermogen: 250 kg. IJkwaardig: ja.

Kern-MPE-E-personenweegschaal

Professionele personenweegschaal met BMI-functie. Voorzien van medische goedkeuring voor professioneel gebruik. De Kern MPE-E is gelijk aan model MPE maar dit model werkt alléén op batterijvoeding (geen netvoeding). IJkwaardig: ja. Max weegvermogen: 250 kg.

Kern-weegschaal-MPK

Professionele personenweegschaal van Kern. Voorzien van een statief voor comfortabele en ergonomisch verbeterde bediening. Zeer geschikt voor gebruik in fitnessclubs, verzorgingstehuizen en paramedische zorg. Max weegvermogen: 250 kg. Ook leverbaar met BMI functie.

IJkwaardige personenweegschaal van Soehnle met zeer betrouwbare meettechniek (klasse III, MDD klasse 1). Max weegvermogen: 250 kg. Dit model is modern vormgegeven en eenvoudig in gebruik. Voorzien van een royaal weegplatform en een praktische aflees-hoogte.

Weegschaal-soehnle

De Soehnle 7831 is een personenweegschaal met zeer betrouwbare weegtechniek. Je kunt er zowel het gewicht, de lengte en het BMI mee berekenen. Deze weegschaal is voorzien van een royaal weegplatform en een helder lichtgevende LED-display.

Contact-weegtechniek