Inmiddels zijn wij ruim 30 jaar leverancier van professionele precisieweegschalen en analytische balansen. Deze leveren wij voornamelijk aan professionals in ziekenhuizen en laboratoria. Daarnaast kregen wij steeds vaker de vraag naar wat simpelere modellen keukenweegschalen; compacte weegschalen voor het wegen van voedingsmiddelen maar ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor het nauwkeurig wegen van poststukken. Daarom hebben wij onze collectie uitgebreid met een aantal toppertjes van ons betrouwbare weegschalenmerk Soehnle. De meeste keukenweegschalen zijn direct uit voorraad leverbaar. Grote aantallen nodig? Neem dan even contact met ons op om de levertijd te bespreken.

Meer informatie over onze keukenweegschalen van Soehnle:

Keukenweegschaal-Soehnle

De universele keukenweegschaal van Soehnle verdient niets dan lof. De nauwkeurige weegschaal is zeer geschikt voor zowel lichte als zware ladingen tot 15 kg. Deze weegschaal is ook populair als postweegschaal. Afmetingen: 30 x 26 cm.

Prijs: €38

Keukenweegschaal-Soehnle-61509

Met deze precisie keukenweegschaal van Soehnle begint het genieten al tijdens het koken. Het RVS weegvlak is niet gevoelig voor vette vingers dankzij de anti-fingerprint coating. Max weegvermogen: 15 kg. Afmetingen: 24 x 17,5 cm.

Prijs: €33

Keukenweegschaal-bamboe

Stijlvolle keukenweegschaal van Soehnle met bamboe weegplatform. Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze keukenweegschaal een blikvanger in de keuken. De betrouwbare weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een grote LCD-display. Max weegvermogen: 5 kg.

Prijs: €25