Precisiebalans

Onderstaand vindt u een greep uit ons aanbod precisiebalansen. Het worden ook wel laboratoriumweegschalen genoemd. Dit type weegschaal heeft een extreem hoge nauwkeurigheid en wordt daarom niet alleen in laboratoria gebruikt maar precisiebalansen zijn ook populair als goudweegschaal en medicijnenweegschaal. Neem gerust een kijkje in onze collectie precisieweegschalen van Kern en Soehnle.  Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag. Wij helpen u graag verder.

Kern-precisiebalans-PLS

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLS is dezelfde weegschaal als de Kern PLJ maar dan zonder intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

De Kern PFB serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. Deze compacte precisie weegschaal weegt zeer nauwkeurig met een max weegvermogen van 6000 gram.

Kern-PFB-2017

De Kern PFB-2017 serie staat bekend om z’n comfortabele bedieningsfilosofie: alle hoofdfuncties hebben een eigen toets op het bedieningspaneel. De PFB-2017 serie is ijkwaardig. Maximaal weegvermogen: 6000 gram.

Kern-precisiebalans-PLS

Professionele precisieweegschaal van Kern. De Kern PLJ is dezelfde weegschaal als de Kern PLS maar dan met intern justeergewicht. Kenmerkend aan dit model zijn de enorme weegbereiken; ideaal voor zware tarrabakken of grote monsters.

Klassieke precisiebalans van Kern met het ‘snelle stemvork weegsysteem’ en interne justering.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern inclusief windkap met afneembaar deksel.

Kunststof instapmodel precisiebalans van Kern met (uitschakelbare) auto off-functie.