Het einde van het jaar komt er weer aan en dan weten we het wel… de jaarlijkse inventarisatie. Heeft uw personeel er ook weer zo’n zin in? De complete voorraad wordt overhoop gehaald; doosje schroeven hier, wat koppelingetjes daar en dan moet u zich maar afvragen of het allemaal goed geteld is of dat na tien doosjes de klad er al in kwam. Het is een vervelende klus maar wel een héle belangrijke. De telweegschaal 9221 van Soehnle maakt het een stuk makkelijker; de weegschaal is eenvoudig in gebruik met een een kloppend voorraadbeheer als resultaat.

Dankzij de standaard ingebouwde accu kunt u de weegschaal gemakkelijk verplaatsen door het hele magazijn. Zo kunt u direct naast de schappen tellen zodat de eindejaarsklus nog sneller afgerond is. De Soehnle weegschaal heeft een robuust uiterlijk en is eenvoudig in gebruik. Door middel van het meegeleverde software programma kunnen er 1000 artikelen worden ingevoerd.

En bent u klaar met inventariseren? Dan kan de weegschaal bijvoorveeld ook worden ingezet bij het verwerken van de pakketpost.

Eindejaarsaanbieding: telweegschaal 9221 van Soehnle van €305 voor €275 + gratis verzending!

*aanbieding geldig tot 31/01/2021

Meer informatie: Soehnle 9221 telweegschaal

Telweegschaal-inventarisatie