Misschien was het u al opgevallen… wij hebben onze website vernieuwd. Vanaf nu kunt u nog makkelijker zoeken naar de gewenste weegschaal. Ga naar ‘weegschalen’ in onze menubalk en u krijgt gelijk een overzicht van de verschillende type weegschalen te zien. Simpel toch? Ook kunt u via onze menubalk op beroepsgroep (industrie) zoeken. Wij proberen het allemaal zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kunt u vanaf heden uw bestelling ook direct online plaatsen en via iDeal betalen. 

Weegschaal type
Er worden ontzettend veel weegschalen aangeboden en daarom hebben wij een voorselectie voor u gemaakt. Welk type weegschaal zoekt u? Een precisiebalans, industrieel vloerplatform, statiefweegschaal, dierenweegschaal of professionele babyweegschaal? Via onze menubalk klikt u eenvoudig door naar het overzicht per type weegschaal. Daar vindt u ook een lijst met diverse branches; complete overzichten met weegschalen per beroepsgroep.

Online bestellen
Om het bestelproces wat gemakkelijker te maken, kunt u sinds kort uw bestelling via onze website plaatsen en direct afrekenen via iDeal. Zo kunt u uw nieuwe weegschaal en/of kalibratiegewichten nóg sneller in huis hebben. Wilt u liever als vanouds op factuur betalen? Ook dat is mogelijk, kies dan bij het plaatsen van uw online bestelling voor ‘betalen op factuur’.

Contact
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op tel (036) 522 20 30. U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar info@weegtechniek.nl. Wij helpen u graag verder.