Ook wij hebben op onze werkvloer de nodige aanpassingen gedaan, zodat onze medewerkers veilig en op gepaste afstand hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij zien om ons heen dat ook onze klanten veelal ingespeeld hebben op de nieuwe (of tijdelijke?) 1,5 meter samenleving. En dat is goed nieuws want dat betekent dat onze servicedienst weer de weg op kan. Het coronavirus brengt veel teweeg maar met de nodige maatregelen kunnen wij u ook op locatie weer veilig van dienst zijn.

COVID-19 maatregelen:
– Ter bescherming van onze medewerkers, werken wij ten alle tijden op 1,5 meter afstand van collega’s/klanten.
– Wanneer er onderhoud of kalibraties van weegschalen bij u op locatie moeten worden uitgevoerd, vragen wij hiervoor een aparte ruimte beschikbaar te stellen. Is dit niet mogelijk? Dan vertrouwen we erop dat u minimaal 1,5 meter afstand kunt garanderen en zo min mogelijk mensen in de desbetreffende ruimte toelaat.
– Onze technische dienst zal het weegplatform vooraf ontsmetten met anti-bacterieel ontsmettingsmiddel.

Kalibratie-afspraak inplannen:
Het is heel fijn om te merken dat we, met de nodige maatregelen, weer bij u langs kunnen komen voor onderhoud en kalibraties. We doen ons best om alle achterstallige kalibratie-afspraken zo snel mogelijk in te plannen. Heeft u nog geen bericht van ons ontvangen, maar moeten uw weegschalen op korte termijn gekalibreerd worden? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wie weet tot ziens!