Vorige maand hebben wij onderstaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Goed nieuws; alle bestellingen worden gewoon geleverd zoals u van ons gewend bent. Er zijn geen vertragingen bekend en onze leveranciers zetten momenteel, net als wij, een extra tandje bij om alle productieprocessen draaiende te houden.

Belangrijkste (tijdelijke) verandering vanwege het coronavirus?
Onze technische dienst werkt zoveel mogelijk vanuit onze werkplaats in Zeewolde. Om onze medewerkers én klanten zoveel mogelijk te beschermen gaan wij momenteel zo min mogelijk de weg op. Is er toch spoed bij een reparatie/kalibratie afspraak bij u op locatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze verkoopafdeling en technische dienst is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (036) 522 20 30 of stuur een e-mail naar info@weegtechniek.nl

13 maart 2020, Weegtechniek Holland | Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, volgen we bij Weegtechniek Holland ook de richtlijnen van het RIVM. Naast dat wij op kantoor even geen handen schudden en onze handen extra vaak wassen, hebben wij vandaag besloten om onze afspraken op locatie voorlopig zoveel mogelijk te beperken.

– Momenteel maken wij geen nieuwe service- en kalibratieafspraken
– Afspraken voor de komende week worden tijdelijk uitgesteld, alle klanten worden hier persoonlijk over geïnformeerd
– Onze verkoop & service afdeling is telefonisch wel gewoon bereikbaar
– De verkoop van nieuwe weegschalen levert vooralsnog geen vertraging op

Gaat het om een spoedreparatie? Neem gerust contact met ons op, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing. Uiteraard doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Excuses voor het ongemak! Wij vragen uw begrip en hopen zo snel mogelijk weer bij u langs te kunnen komen.

Team Weegtechniek Holland