Is het mogelijk om een partij producten te wegen om vervolgens de resultaten per product op een etiket af te drukken? Ja, voor dit project hebben wij de indicator van de weegschaal gekoppeld aan de etikettenprinter zodat de nodige informatie direct op het etiket geprint wordt. Het weegvlak is onder de rollenbaan gemonteerd.

De bediener vult eerst de benodigde batch-informatie in op de indicator en start dan het programma. Hij rolt het product op de weegschaal en bevestigt de weging met de externe drukknop. De printer drukt vervolgens het etiket af met daarop o.a het gewicht. Ondertussen kan de volgende doos al op de weegschaal worden gerold. Zodra de complete batch op deze wijze is gewogen, wordt er een totaalbon uitgeprint met daarop o.a. het aantal wegingen en het totaalgewicht van de batch.

Dit systeem kan gekoppeld worden aan een netwerk zodat de verkregen informatie direct verwerkt wordt. Ook is het mogelijk om de informatie in de vorm van een barcode te printen en kan het etiket gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo en gegevens. Er zijn speciale etiketten leverbaar voor gebruik in een koelcel.

Optioneel:
– barcode scanner
– usb toetsenbord
– logo en bedrijfsgegevens op etiket

Bent u geïnteresseerd in een weegsysteem op maat? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.